Az egyszerű ruhadarabok ugyanúgy lehetnek a sikkes megjelenés alapjai, nem szükségesek luxusholmik az elegáns, nőies megjelenéshez. A nyári időszakban ezeket érdemes beszerezni.

hirdetés

Egyszerű ruhadarabok, melyek a sikkes megjelenés alapjai lehetnek

Noha a csendes luxus kissé háttérbe szorult már, a nyári szezonban még mindig tombol a letisztult elegancia. Az irodában, különböző összejöveteleken vagy esküvőkon éppúgy kapóra jönnek a klasszikus, egyszerű ruhadarabok, de a nyaralás alkalmával szintén érdemes bevetni a frissítő sikk aprócska trükkjeit.

Sokan azt gondolják, hogy a luxushatású, lehengerlően nőies megjelenés titka a méregdrága, különleges és egyedi ruhadarabokban rejlik. Ám nem feltétlenül van szükség extra holmikra ahhoz, hogy a szett a kifinomult sikk alapelveit kövesse.

Egyszerű, mindennapi ruhadarabokkal is tökéletesen megteremthető a nőies összhang, na persze az nem mindegy, hogy milyen cuccokkal trükközik az ember lánya. A galériában mutatjuk azokat a nyári ruhákat és kiegészítőket, amelyek garantálják a letisztult, könnyed eleganciát.

 

A csendes luxus titka épp az egyszerűségben rejlik. Ez a stílusirányzat egyértelműen a letisztult alapdarabokra épül, nem muszáj túlgondolni a hétköznapi összeállításokat. Ha a nőies sikk elérése a cél, érdemes klasszikus, időtálló ruhákban és kiegészítőkben gondolkodni. Ugyanez mondható el a színekről is, inkább a bézses, fehér és fekete tónusokat ajánlott előtérbe helyezni.

Bár sokan félnek attól, hogy a visszafogott és pasztelles színpaletta elemei, valamint a szimpla kulcsholmik unalmassá teszik a megjelenést a nyári szezonban, ez egyáltalán nincs így. A letisztult, elegáns összkép kifinomult stílusra utal, a semleges fazonok pedig sokféleképpen variálhatóak.

A csendes luxus alapjainak elsajátításához nem kell divatgurunak lenni, sőt, mondhatjuk, hogy ez egy olyan irányzat, amit a legegyszerűbben lehet követni. A galériában felsorolt ruhadarabok remek alapját képezik egy letisztult, sikkes ruhatárnak, ráadásul szinte bárhol beszerezhetők. Érdemes szétnézni az üzletek aktuális kínálatában, de másodkézből online vagy turkálókban éppúgy ki lehet fogni egy-egy elegáns, stílusos kulcsdarabot.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés