A fehér ing nélkülözhetetlen darab a stílusos ruhatárban, ősszel ráadásul határozottan jól ki lehet használni. Nem csak praktikus, roppant nőies és stílusos is.

hirdetés

Fehér ing ősszel, sikkesen és stílusosan

A fehér ing sokkal több egy elegáns darabnál. Elképesztően sikkes és stílusos hatást kelt, ha ügyesen kombinálod, ráadásul a lehengerlő eredményhez tulajdonképpen minden adott. Bármilyen szettben megállja a helyét, remekül alkalmazkodik a különböző holmikhoz, az összképnek csupán a kreativitás, na meg a ruhatár tartalma szab határt.

Volt idő, amikor kifejezetten ünnepi darab volt, mára azonban rég kinőtte ezt a skatulyát, a szimpla hétköznapokon is viselhető, stílusos és sikkes alapdarabként tartják számon. Noha a klasszikus fekete-fehér szettek még mindig tarolnak, nem csupán ebben a formában viselheted a fehér ingeket.

A galériában összegyűjtöttünk néhány ütős variációt, amelyek garantáltan feldobják az öltözködést az őszi napokon. A hófehér ing olyan alapholmi, amit igazán kedved és hangulatod szerint viselhetsz, mindig más arcát fogja mutatni. Ízlésed szerint kombinálhatod, akár ezerféleképpen, akkor sem fogod megunni, hiszen különböző stílusokban próbálhatod ki a kedvencedet.

 

A francia nők szó szerint rajonganak a fehér ingekért, nem véletlenül. Leginkább az oversize, túlméretezett változatokat kedvelik, amelyek tökéletesen hozzák a hozzájuk méltán kötődő lezser eleganciát. Sokszor kigombolva, hanyagul viselik a jolly joker alapdarabot, mint egy egyszerű, könnyed felöltőt.

A fehér ingek ráadásul az eleganciájuk, nőiességük mellett rendkívül praktikusak is. Ősszel elkerülhetetlen a réteges öltözködés, hiszen a változékony időjárást csak a több részletből felépített szettekkel lehet kijátszani, de nem kell tartani a az egymásra rétegezett anyagoktól, ha ügyesen kombinálod a könnyed és vastag holmikat.

Egy csinos ing remek választásnak bizonyul az átmeneti időben. Nem fogja szélesíteni az alakot, sőt, kifejezetten sikkessé és egyedivé varázsolhatja a réteges szetteket. A vastag pulóver alól kikandikáló gallér, vagy a kardigán alatt lapuló elegancia elképesztően stílusos összképet eredményez.

Az, hogy elegáns, lezser vagy szimplán kifinomultan nőies megjelenést kölcsönöz-e, kizárólag rajtad múlik. Attól függően, hogy mivel kombinálod, gyakorlatilag bármit kihozhatsz belőle.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés