Nem mindegy, hogy a munkahelyen mit üzensz magadról az öltözékeddel. Ilyen egy sikeres, céltudatos nő ruhatára.

A legtöbb munkahelyen már nincs előírt dress code, ám nem árt, ha a megjelenésed összhangban áll az általad kiszemelt vagy már betöltött pozícióval.

Ne feledd, hogy az öltözékeddel önmagadról üzensz, ezért érdemes olyan ruhákban gondolkodnod, melyek kiemelik azokat a jellemvonásaidat, melyeket a munkád tekintetében a legfontosabbnak tartasz magadban. Ha magabiztos, igényes, precíz és sikeres nőnek tartod magad, jobb, ha az irodai szetted is ezt tükrözi.

Mellőzd a kirívó cuccokat, a sebtében összedobott, csiricsáré összeállításokat, és figyelj oda az apró részletekre. Olykor egy rosszul megválasztott ékszer is félreviheti az összhangot, és persze a legdivatosabb darabbal is mellényúlhatsz, ha nem passzol az alakodhoz.

A trottyos nadrág trehánynak, a túlságosan kihívó, mély dekoltázs frivolnak, a kaotikus megjelenés pedig szétszórtnak mutathat. Az alábbi videóban remek tippeket találsz arra vonatkozóan, hogyan ültesd be az aktuális divatot a munkahelyi ruhatáradba, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek.

  • Megosztás:
hirdetés