A farmer időtlen darab, ami kortól függetlenül szinte minden nő ruhatárában megtalálható. Tévhit, hogy ötven év felett csak az egyenes szabású, visszafogott nadrágok lehetnek a nőies öltözék alapjai, hiszen a mai trendek nem csak a huszonéveseknek szólnak!

hirdetés

Farmernadrág nélkül egy nő ruhatára olyan, mintha alappillérek híján akarnánk felhúzni egy házat. Hiszen a farmer klasszikus, örök darab, ami a legkevésbé sem korhatáros.

Ez mindig is így volt, de manapság aztán tényleg mindenkit megszólít a farmerdivat, kivétel nélkül: legyen szó bohókás kantáros nadrágról, szaggatott fazonról vagy mom jeans-ről, egyik sem zárja ki a nőies stíluslehetőségeket.

Kortalan és nőies farmeres szettek 50 felett: soha ne mondd, hogy soha!

Bizony, kevés az olyan farmerfazon, amire pusztán az életkor indokával rá lehetne vágni, hogy ezt aztán soha! Mert az idei divat tálcán kínálja a sokoldalú és kreatív alternatívákat arra, hogyan lehet még a retró és vagány fazonokat is abszolút nőiessé tenni.

Farmer farmerral? Miért ne? Még egy ilyen egyszerű összeállításból is kihozható az a fajta szemrevaló sikk, ami harmóniát és magabiztosságot tükröz.

Na, és mi a helyzet a kényelmes lezserséggel? Nem muszáj edzőcipőt társítani a farmer mellé, még egy ilyen szettben is elférnek a nőies elemek.

A retró fazonok sem tűnnek ódivatúnak, ha modern stílusfűszerekkel kombinálják őket.

Idén a rojtos aljú nadrágokat sem sajátíthatják ki maguknak a huszonévesek. Klasszikus darabokkal összeboronálva igazán nőies hatást keltenek.

A magas derekú farmerek zöld jelzése is inkább az alkattól, és nem az életkortól függ.

Az egyszerűség és a visszafogottság hívei is megtalálhatják a hozzájuk passzoló szabásokat.

A klasszikus elegancia egy csipetnyi vagánysággal ízesítve? Igen, a tengerészzakók és a farmerek régóta jó barátok!

Az extravagáns trendjegyek is beleférnek a nőies farmeres szettbe.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás: