A sportosan elegáns megjelenés az egyik legnépszerűbb öltözködési stílus, aminek sikere a kényelemmel fűszerezett nőiességben rejlik. Ez a kvintesszencia az egyik legfontosabb szempont a modern, dolgozó nő életében.

A sportosan elegáns stílus lényege az egyszerűség

A sportosan elegáns stílust legegyszerűbben úgy tudjuk jellemezni, mint a hétköznapi és csinos ruhadarabok, kiegészítők keverékét. Legfontosabb alapdarabjai a farmer, a blézer és szövetkabát, valamint az ing, amiket személyes stílus és igények alapján tovább lehet bővíteni.

A stílus kialakításánál érdemes résen lenni, mert nem minden esetben fog sportosan elegánsnak hatni például egy sportcipő és szoknya, vagy egy pulóver és szoknya párosítása. A stílus lényege a letisztult és egyszerű szabás, mintázat és színek, így tehát a túl feltűnő darabok párosítása nem feltétlenül fogja elérni a kívánt hatást.

A vastag pulóver és plisszírozott szoknya párosítása egyből harmonikus lesz, ha elegáns körömcsizmával és szolid kistáskával van párosítva.

A bőrhatású cuccok a vagány oldalt képviselik, de egy nőies garbóbal és szövetkabáttal párosítva már a csinos vonalat erősíti.

Nemcsak a nadrágod lehet farmer, de a kabátkád is. Fekete csipkével kombinálva nagyon különleges összeállítást kreálhatsz, egy övvel hangsúlyozva a derekad pedig tovább erősítheted a nőies vonalat.

A fekete-fehér párosítása mindig elegáns. Ennek a szettnek az alapja kifinomult, amit a steppelt táska emel sportosan elegáns szintre.

Bár nem csak a sportcipőtől lesz egy szett sportosan elegáns, ezekbe mégis nagyon illik, hiszen a színek tökéletesen harmonizálnak. Plusz pont a táska.

A kék alapvetően elegáns szín, főleg, ha hosszú ruhaszabással párosul. Ennek a szettnek az alapja elegáns, amit a papucs tesz lazává.

A feltűnő, élénk színek párosítása is belefér, ha a ruha kifinomult anyagból készült.

Jöhet a farmer egy letisztult blúzzal és színben harmonizáló blézerrel, kiegészítőkkel.

Ha a cipőd és a táskád csinos, nyert ügyed van.

Az egyszerű fehér pólót is nőies szintre emelheted például egy állatmintás szoknyával és letisztult kiegészítőkkel párosítva.

Kiemelt kép: Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés