A farmernadrágok tárolása sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá válik, ha a megfelelő praktikát alkalmazod. Három szuper ötletet mutatunk, ami leegyszerűsíti a gardróbrendezést.

hirdetés

Farmernadrágok tárolása egyszerűen, praktikusan

A farmernadrágok tárolása általában fejtörést okoz a nők számára. A hajtogatás cseppet sem egyszerű, ugyanis a viszonylag merev anyag sokkal több helyet foglal, mint az aprócska topok vagy pólók. A hasonló színű farmernadrágok között olykor nem egyszerű kiszúrni azt a darabot, amelyiket épp felvenni kívánja az ember lánya, és gyakran már egyetlen holmi kihalászásával megborulhat az egész rendszer.

A szekrényben egyébként sem egyszerű elférni, hiszen a legtöbb polcos, akasztós gardrób nincs túlméretezve a helytakarékosság miatt, ezáltal a ruhákat folyamatosan szelektálni kell. A pólók, felsők és blúzok gyakran cserélődnek, azonban a farmerek tartósságukból adódóan éveken át az alapruhatár részét képezik. Ennek ellenére a legtöbben időnként beszereznek egy új, csinos fazont, hiszen valljuk be, hamar rá lehet unni, ha az ember lánya rendszerint ugyanazokat a verziókat váltogatja.

Ebből adódóan a nadrágok csak gyűlnek és gyűlnek, a rendszer egyre átláthatatlanabbá válik, s tulajdonképpen egyre kevesebb hely marad a többi ruhadarabnak. A megfelelő tárolási technikákkal azonban könnyedén kiküszöbölhető a probléma. A videóban három helytakarékos, egyszerű praktikát látsz, amelyeket valóban érdemes bevetni, ha kész farmergyűjtemény lapul a szekrény mélyén.

Habár ritkán látni vállfán lógó farmernadrágokat, ez a megoldás abszolút praktikus és kényelmes, ráadásul sokkal egyszerűbb megtalálni a tíz különböző kék nadrág között azt, amelyiket éppen viselni szeretnéd. Ehhez az akasztós gardróbban kell egy kis helyet felszabadítani.

A fiókos komód szintén rengeteg farmert elnyel, s bár első blikkre senkinek nem jutna eszébe, hogy oda sorakoztassa a vastag anyagú, merev nadrágokat, a megfelelő technikával, ügyes hajtogatással az összeset be lehet sűríteni egyetlen tárolórekeszbe. A farmereket nem egymásra, hanem egymás mellé kell sorakoztatni, így rengeteg helyet meg tudsz spórolni.

Természetesen a klasszikus polcra hajtogatós módszert is számba kell venni. A nadrágok így foglalják a legtöbb helyet, azonban egy ügyes technikával kétszer annyi farmert tudsz egyetlen polcra bepakolni, mint egy elnagyolt hajtogatással.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés