Az őszi kínálatot főként a bő és egyenes szárú farmerek uralják, de a retró fazonok mellett a már klasszikusnak számító skinny nadrágokat is megtalálod. Éles fazonváltásra ugyan nem kell számítani az átmeneti szezon elején, de egy-két újítással azért élnek a trendek, méghozzá a színek, koptatások, és derékszabások terén.

hirdetés

Ahogy komorodik az idő, úgy kerülnek majd elő a füstös árnyalatú, kőmosott, márványmintás farmerek, valamint a koptatás nélküli, indigókék megoldások. A kora őszi szezonban még a világoskék, fehér és krémszínű verziók is szép számmal jelen vannak, éppúgy, mint a szaggatott anyagú, rojtos aljú nadrágok.

A legnépszerűbb farmerek az őszi szezonban: vagány, laza, és nőies fazonok

Bár a magas derekú farmernadrágok uralják a divatot, a változatosság kedvéért ősszel megjelennek a normál és alacsony derékszabású változatok. Elsősorban bő fazonoknál bukkan fel az alacsony derékpassz, míg a köldök fölé érő, magasított verziók egy része aszimmetrikus gombolást kapott.

 

Nem újdonság, hogy az őszbe huppanva, rögtön színre kerülnek a csizmához szabott, úgynevezett bootcut nadrágszárak, melyek egy leheletnyit rövidebbek a bokánál. A mamafarmerek mellett a gömbnadrág és a baggy jeans lesz még nagy befutó, de az enyhén trapéz, és a klasszikus egyenes szárú fazonok is nagyot araszolnak majd a népszerűségi listán.

A buggyos farmerjogging szintén beszökik a divatba, de a testhezálló skinny sem kerül teljesen háttérbe. Molett testalkatra az egyenes szabású anyukafarmer, valamint az enyhén bő, A-vonalú fazon a legideálisabb, de szűk nadrágok is megtalálhatóak a pluszos méretű kínálatban.

Mutatjuk, melyek a legdivatosabbak az őszi farmerek közül!

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés