A farmer megkerülhetetlen alapdarabnak számít szinte mindenki ruhatárában. Idén ősszel pedig érdemes elrugaszkodni a nadrágtól.

hirdetés

A farmer a legsikkesebb darab ősszel

A farmer igazán praktikus, hiszen jól párosítható mindenhez, és egyaránt megállja a helyét sportos és elegánsabb összeállításban. Az utóbbi időszakban szinte már az összes fazon fellelhető az üzletekben, így mindenki megtalálhatja az alakjának megfelelőt.

Természetesen, ha farmerról beszélnünk, akkor nem kell elfelejteni a dzsekiket, szoknyákat és ingeket sem. Ezek a darabok is könnyen kombinálhatóak, és igazán sikkessé teszik a megjelenést. A klasszikus darabok sosem mennek ki a divatból, ezért igazán jó befektetésnek minősülnek.

A nyári meleg végével ismételten előkerülnek a vastagabb anyagból készült farmerek, amelyeket rétegezve az egész szezonban viselhetsz.

A melegebb őszi napokon még előkerülhet a papucs és a fehér nadrág is. Ezekkel igazán szuperül mutat a kék anyagból készült ing. Ám, ha nem kedveled a világos színű alsókat, az inget viselheted sötétebb farmerhoz.

A teljes farmeres összeállítás elképesztően vagány. Ez lehet akár nadrág és dzseki, vagy a kora őszi napokon a kabátot lecserélheted az ingre. Szoknya-felső kombinációval egyaránt kísérletezhetsz.

A mini szabások helyét egyre inkább átveszik a hosszabb szoknyák. Ezek jól mutatnak edzőcipővel és csizmával, érdemes tenni velük egy próbát.

Az overall szezonja a nyár végével sem ér véget, sőt! Igazán praktikus, és reggel biztosan nem kell majd azon gondolkodnod, hogy mivel viseld.

A ruhákról sem kell megfeledkezni, ha farmerról van szó. Az üzletekben rengeteg fazon közül válogathatsz, biztosan megtalálod a hozzád leginkább illőt.

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés