A nőies, romantikus fehér ruha idén is megmutatja sokoldalúságát. A tavaszi divatban és nyáron is alapdarabnak számít, bármilyen stílusban bevetheted a kedvenc fazonodat.

hirdetés

A kis fekete ruha egy klasszikus fogalom a divatban, ami leginkább Coco Chanelnek köszönhető. Hogy lehet, hogy a fehér ruhákkal kapcsolatban nem alakult ki egyfajta szenvedély és elköteleződés? A romantikus, letisztult, angyali külsőt kölcsönöző fehér darabok is rendkívül sokoldalúak, a tavaszi divatban ráadásul több stílusban tudnak érvényesülni, mint azt elsőre gondolnád.

A fehér ruha is klasszikus alapdarabja a nőies ruhatárnak

A kis fekete ruháknak kultusza van a divatban, pedig a csinos fehér darabok legalább annyira sokoldalúak, ha elegáns és nőies megjelenés a cél. A tavaszi-nyári időszakban hihetetlenül jól mutatnak a könnyed, világos árnyalatú darabok, ráadásul idén minden egyes fazon fontos szerepet kap a stílusos hétköznapi szettekben. A legtöbb fehér ruhát bármivel kombinálhatod, még a merész stílusmixekbe is belecsempészik a romantikát és a visszafogott eleganciát.

A galériában mutatunk néhány inspiráló tavaszi összeállítást, amelyeknek az alapját a sikkes fehér ruhák adják. Sportcipővel, topánkával, loaferrel és magassarkúval egyaránt jól mutatnak a trendi fazonok.

 

A fehér egyértelműen a letisztultság árnyalata, visszafogott és nőies kisugárzást eredményez, magában hordozza az eleganciát és a nőiességet. A tavaszi szezonban talán még inkább reflektorfénybe kerül a klasszikus árnyalat, hiszen a napfényes átmeneti időben egyre többen vállalják be a világos színeket. Idén egyébként is a púderes pasztelltónusok tarolnak, nem meglepő, hogy a fehérnek is nagyobb szerepet szánt a 2024-es divat.

Hatalmas előnye, hogy bármilyen divatos árnyalattal kombinálhatod, az eredmény garantáltan nem lesz túlzó vagy vibráló. A fehér mellett minden szín határozottabb, a letisztult árnyalat mégis visszafogja valamelyest az erőteljes tónusok dominanciáját.

A szimpla fehér ruha egyáltalán nem unalmas viselet, a mellé társított holmikkal és kiegészítőkkel remekül trükközhetsz, ezáltal izgalmassá teheted az unásig hordott darabokat is. Az ingruhák és a hosszú, egyenes szabású maxifazonok éppúgy divatosak idén, itt az ideje előhalászni a retró, klasszikus kedvenceket a szekrény mélyéről!

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés