Jennifer Aniston még 52 évesen is ugyanaz a szőkésbarna, fiatal leányzó, mint akit sok éve megismerhetett a világ a nagy sikerű Jóbarátok című sorozatból. Mintha megállt volna az idő, alig változott valamicskét, és a stílusa is hasonló elemekből áll, mint a pályája kezdetén, csak az évek során sokkal kiforrottabb lett az ízlése. A színésznő egy egészen nőies és visszafogott oldalát képviseli a divatnak, de mindig tud meglepetéseket okozni egy-egy vörös szőnyeges megjelenésével.

hirdetés

 

Nem mintha bárki is állította volna ennek az ellenkezőjét, de Jennifer élő példája annak, hogy ötvenen túl is lehet kiegyensúlyozott és sikeres egy szingli nő. Elmondása szerint ugyanolyan élettel teli és pozitív a hozzáállása az élethez, mint a harmincas éveiben volt. Természetesen sok munkába telt, mire tökéletesíteni tudta ezt a fajta látásmódot, mégis úgy gondolja, az a legfontosabb, hogy kialakítsa a belső egyensúlyt önmagában.

Jennifer Aniston sosem túlozza el a megjelenéseit: stílusa mindig kifinomult

A lelki erőnléte mellett fizikai kondíciójára is összpontosít, csinos alakját szinte változatlan formában megőrizte a húszas évei óta. Az egészséges ételekből álló diétája mellett rendszeresen hagy időt a testmozgásra is, hogy formában tudja tartani magát. Komolyan veszi szépségápolási rutinjait, azonban a ráncoktól sem idegenkedik: természetes szépségével hódít a hétköznapokban, vagyis nem trükközi túl a dolgokat, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, mégis mesés a megjelenése.

Kép: Gregg DeGuire/Getty Images.

 

A Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő az amerikai sorozatból, Rachel szerepével lett igazán ismertté. Ikonikus középszőke, lépcsőzetes vágású frizurájával és egyedi öltözködésével a divatkedvelők kedvenc karakterének bizonyult a kilencvenes években, de finom, nőies stílusával ma is sokakat inspirál.

Képek: JB Lacroix/WireImage/Getty Images.

 

Sokan talán valami változatosabbra vágynának egy egyszerű fekete dressznél, de Jennifernek ez majdhogynem védjegyévé vált, hiszen gyakran választja a vörös szőnyeges eseményekre. Mindegyik ruha rendkívül elegáns, és egytől-egyig új arcát mutatja meg a színésznőnek.

Képek: Robert Kamaugc Images/Getty Images.

 

A monokróm szetteknek az az előnyük, hogy könnyű velük elegánsnak és stílusosnak maradni, de a túl sötét színeket alkalmazva esetleg komor hangulatot is áraszthat a megjelenés. Jennifer azonban zseniálisan alkalmazza a színtelen és dísztelen darabokat úgy, hogy azok fiatalosan hatnak rá. Előszeretettel visel különféle fekete nadrágfazonokat, amiket csinos blézerrel kombinál.

Képek: PG.Bauer Griffin/GC Images, BG017/Bauer Griffin/GCImages/Getty Images.

 

Képek: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

 

Képek: V E Anderson/WireImage/Getty Images.

 

A színésznő, amint átlép a gálák és ünnepélyes események elegáns szőnyegéről egy közvetlenebb környezetbe, könnyen átvált egy vagányabb, de még mindig elegáns stílusra. A mindennapokban általában farmert, és szokványos pólót visel, időnként pedig még az edzőcipő is megjelenik az öltözékében.

Képek: PG.Bauer Griffin/GC Images, BG017/Bauer Griffin/GC Images/Getty Images.

 

Képek: Axelle/Bauer Griffin/Filmmagic, Allen Berezovsky/Filmmagic/Getty Images.

 

Ha a világos színű ruhák mellett dönt, akkor mindenképp látványos és csinos darabokat választ. Aranybarna színű bőréhez és szőke frizurájához gyakran a fehér árnyalatait választja, ez a kombináció pedig elképesztően üde hatást kelt.

Képek: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

 

Képek: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

 

A vagánysággal megfűszerezett, de még nőies vonalon mozgó bőrhatású cuccok sem állnak távol tőle: a színésznő többször jelent meg divatos bőrruhákban különféle eseményeken. A lazább stílusú minidressz mellett még egy szűk, félvállas ruhában is magabiztosan állt ki a fotósok elé.

Képek: Steve Granitz/WireImage/Getty Images.

 

Képek: Axelle/Bauer Griffin/Filmmagic/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés