Az Oscar-gála a világ legrangosabb filmes eseménye, ami a fényes szobrok mellett az ámulatba ejtő ruhakölteményekről is szól. Idén a koronavírus-járvány miatt jóval szerényebb körülmények között rendezték meg a díjkiosztót, ám ami az öltözékeket illeti, a színésznők ugyanúgy kitettek magukért. Egyesek gyönyörű kreációba bújtak, mellyel mindenkit elkápráztattak!

hirdetés

Magyar idő szerint hétfő éjszaka osztották ki a 93. Oscar-gála díjait Los Angelesben. A grandiózus esemény idén jóval szerényebb formában valósult meg, a helyszínt a Union Station és a Dolby Theatre szolgáltatta. A koronavírus-járvány miatt igencsak leszűkült a meghívottak listája, sokan virtuális formában vettek részt a gálán.

Idén a vörös szőnyeg is jóval rövidebb volt, és a fotósok száma úgyszintén lecsökkent. Ám a színésznők ennek ellenére álomszép kreációkba bújtak, és megadták a módját a hollywoodi csillogásnak.

Lenyűgöző kreációkat viseltek a színésznők az Oscar-gálán

A színek uralták a vörös szőnyeget, és több híresség is piros kreáció mellett döntött. A klasszikus vonalvezetésű ruhaköltemények helyett a különleges kivágásokkal, díszítésekkel feldobott estélyi ruhák taroltak.

Tavaly a letisztult nőiesség állt a középpontban, ám idén ismét megjelentek a hatalmas szoknyákkal kiegészített estélyi ruhák, amelyek igazán fejedelmivé varázsolták a színésznők megjelenését. Amanda Seyfried választása egy vadító vörös ruhakreációra esett, amelyet merész kivágás tett még különlegesebbé. Bár a színválasztás elsőre szokatlannak tűnhet a bájos színésznőtől, a 35 éves szőke filmcsillag mégis lehengerlő volt.

 

Reese Witherspoon úgyszintén pirosban gálázott, a színésznő gyakran viseli ezt a vadító árnyalatot, ami csodásan harmonizál szőke frizurájával. A sminkjével és a hajával sem esett túlzásba a háttérstáb, így az összhatás igazán természetes, ám mégis nőiesen elegáns lett.

A színes ruhakreációk ellenére harmónia uralkodott az Oscar vörös szőnyegén, és úgy tűnik, a legtöbben ügyesen választottak. A feltűnő megjelenésükről elhíresült nők idén távol maradtak, így a botrányos villantások úgyszintén elmaradtak. A 93. Oscar-gála ennek ellenére okozott pár meglepetést, hiszen a legtöbb kategóriánál nem érvényesült a papírforma. Az Oscar-nyertesek listáját itt találod.

 

Kiemelt kép: Handout / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés