Az otthoni edzésekre sokszor nehezen veszi rá magát az ember lánya, hiába a színes sporteszközök, vagy a pörgős zenelista csábítása. Ilyenkor nem árt a plusz motiváció, ami egy csinos edzőruha is lehet. A divatos, és legfőképp kényelmes darabok rögtön meghozzák a kedvet a sportoláshoz, ezekben a darabokban sokkal vidámabb lesz a mozgás!

hirdetés

Az otthoni mozgásra sokszor nehezen vesszük rá magunkat, a fárasztó munkanapok után gyakran halogatjuk a testedzést. A megszaporodó kifogások miatt a kezdeti lelkesedés hamar megcsappanhat. A tornák ritkulása károsan befolyásolhatja a hangulatod, hiszen a rendszeres edzés növeli az energiaszintet, így a napi feladatokat szintén könnyebb teljesíteni.

Kényelmes edzőruhák, amelyek motiválnak a mozgásra

A motiváció megőrzésben segítek a kényelmes, csinos edzőruhák, amelyek plusz löketet adnak. Természetesen az otthoni mozgás a trendi darabok nélkül is lehetséges, ám a mutatós fazonvariációk mégis ösztönzően hatnak. Könnyebbé válik a ráhangolódás, és a megfelelő anyagból készült kreációkban a gyakorlatsorok végrehajtása is sokkal élvezetesebb lesz.

Edzőruha esetén fontos a kényelem és a megfelelő tartás. A csúszkáló nadrág és a gyenge sportmelltartó megnehezíti a mozgást, és folyton elvonják a figyelmet. A légáteresztő anyagról sem szabad megfeledkezni, hiszen a szellőzés rendkívül fontos. A túlságosan szoros kreációkat is jobb elfelejteni, például az alsó ne vágjon be a comb- és csípőtájékon.

 

A lazább felsőrészek között is érdemes körülnézni, hiszen a finom anyagból készült darabok nem tapadnak szorosan a bőrhöz, így az megfelelően tud szellőzni. A túl szoros pólókról a baktériumok és az izzadságcseppek visszajuthatnak a bőrfelületre, és pattanásokat okozhatnak.

A legtöbb üzletben találhatunk praktikus és csinos edzőruhákat, amelyek sokkal nagyobb kedvet biztosítanak a mozgáshoz. Ha nem szeretnéd végigjárni az összes butikot, akkor házhoz is rendelheted a kényelmes darabokat, méretprobléma esetén pedig egyszerűen visszaküldheted a csomagot.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás: