Az immunrendszert nemcsak az egészséges, vitaminokban és tápanyagokban gazdag táplálkozással erősíthetjük, de ugyanennyire hozzátartozik a mozgás is. Most különösen fontos, hogy beiktass legalább egy fél óra edzést a mindennapokba, amivel növelheted az erőnléted.

Teljes testre ható edzés 20 percben

Az alábbi videóban egy húsz perces edzést láthatsz, ami alaposan átmozgatja az egész testet, nem hagyva egyetlen izomcsoportot sem megdolgozatlanul. A feladatok nagy része láblendítésekből, emelésekből áll, amik nemcsak a lábat és a feneket erősítik, formálják, de a hasizom is hatékonyan építhető velük.

Persze a teljesség kedvéért hasprés is van a feladatok között, amik mindegyike fél percig tart, és több ismétlődő elem is van közöttük. Félidőben van egy perc szünet, de mivel ez egy elég intenzív gyakorlatsor, ha szükségét érzed, többet is beiktathatsz.

Mielőtt nekilátsz a tornának, ne felejts el bemelegíteni, majd a végén nyújtással zárd az edzést. Az biztos, hogy póló nem marad szárazon, mire a végére érsz, de az eredmény megéri majd.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés