Ezek a szimpla kiegészítők szuperül felpezsdítik az unalmassá vált téli szetteket. A meleg, réteges öltözék hangulatát nem csak a kabát adja, az apró részletek legalább annyira fontosak.

hirdetés

Bár a téli öltözködésben a kabátnak jut a legnagyobb szerep, a kiegészítők kiválasztása éppúgy fontos a megjelenés érdekében. Noha előnyt jelent a nagykabát jól eltalált fazonja, hiába mutat divatosan és stílusosan a téli darab, ha a hozzátársított apró részletek nem illeszkednek a képbe.

Noha sokak szerint macerás a különböző kiegészítőket egymáshoz, valamint az aktuálisan viselt szetthez hangolni, megéri egy kicsit több időt szánni rá. A megfelelő körítéssel ugyanis még az unalmas összeállítások is izgalmas, stílusos hatást keltenek a téli napok során.

A sálakkal szuperül lehet trükközni

A sálak nélkülözhetetlen elemei a téli ruhatárnak, hiszen extra védelmet nyújtanak a nagy hidegben. Nem csupán a praktikus szempontokat érdemes felsorolni a sálak esetében, ugyanis a jól eltalált anyag, fazon és árnyalat kifejezetten fel tudja dobni a megjelenést.

Ha letisztult, egyszerű színeket és fazonokat kombinálsz az öltözékedben, akkor bátran bevállalhatod a feltűnőbb sálakat. Amennyiben még tovább fokoznád az izgalmas, különleges és egyedi összhatást, a sál megkötésével is számtalan módon trükközhetsz. Habár csak apró részlete a téli megjelenésnek, abszolút át tudja formálni a meleg, réteges összeállítások stílusát.

A sapkák stílusa is sokat számít

A sikkes kiegészítők közül nem lehet kihagyni a menő sapkákat sem. Nem is kérdés, hogy a hidegebb napokon mindenképpen szükség van egy csinos, divatos fejfedőre. Nem kell megijedni, a frizurádat is könnyedén a sapkás időhöz igazíthatod, ugyanis vannak olyan hajviseletek, amelyek abszolút elbírják magukon az extra kiegészítőt!

Noha ilyenkor leginkább a klasszikus téli sapkák kerülnek elő a szekrény mélyéről, semmiképp nem érdemes lemondani az egyedibb fazonokról sem. Bár a baseballsapka inkább az őszi-tavaszi időszakban számít népszerű viseletnek, a téli outfitekkel szintén remekül harmonizál. Attól függően, hogy milyen stílusú sapkát viselsz, a stílusod is teljesen átalakul. Idén a vödörsapkák és a franciás kis barett fejfedők is hihetetlenül népszerűek.

A megfelelő táska rengeteget dob az összképen

A téli szezonban valamiért kevesebb figyelmet kapnak a táskák, azonban a különböző fazonokkal ilyenkor is remekül lehet trükközni. Persze a kisebb méretű, kis fogantyúval ellátott verziókat nehezebb viselni, ezért célszerű figyelni arra, hogy a vastag kabáton is kényelmes legyen a kiegészítő. Fazontól függően nőiessé, sportossá vagy egyedivé teheti a megjelenést, de a hidegebb napokon a plüsshatású bundás darabokat is simán be lehet vetni.

Az öv a kabátra is felkerülhet

Bár az övet alapvetően a nadrágok, vagy manapság esetleg még az oversize blézerek karcsúsítására szokás használni, a téli szettekben új szerepben tetszeleghet. A vastag, valamint a könnyedebb szövetkabátokat éppúgy átfazonírozhatod egy dekoratív övvel, akár még a szimpla megkötőt is lecserélheted egy elegáns, csatos változatra. Apró részlete a téli szetteknek, azonban egy pillanat alatt nőiesebbé változtatja a megjelenést, ráadásul szépen kiemeli a derékívet.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A kesztyűk bájos, meleg összhatást eredményeznek

A kesztyűk nem csak akkor stílusosak és sikkesek, ha minden más kiegészítőhöz is passzolnak. Nem szettben járnak, önmagukban is abszolút fel tudják dobni az unalmas téli szetteket.

A sokáig csak gyermekkorban viselt egyujjas kesztyűk is visszatértek a köztudatba, bundás verzióban különösen divatosak idén. Szimpla kiegészítők, mégis vonzzák a figyelmet, abszolút feldobják és különlegesebbé teszik a téli megjelenést.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés