Ezek a divatos csizmák hódítják meg idén a téli szezont. Csinos, nőies fazonokban nincs hiány, azonban a készlet gyorsan fogy, a legmenőbb darabokra már most érdemes lecsapni! Árakkal mutatjuk őket.

hirdetés

Divatos téli csizmák árakkal

A téli időszakban a csizma elengedhetetlen kiegészítő, ez nem is kérdés. Az enyhébb napokon természetesen a már jól bevált sportcipők is belekerülhetnek a szettekbe, ahogy a vagány bakancsoknak is érdemes teret engedni, azonban a téli öltözékeket csizmákkal lehet a legjobban variálni, ez nem vitás.

A tökéletes csizma megtalálására azonban nem árt egy picit nagyobb hangsúlyt fektetni. Sokak számára a csizmavásárlás pont olyan, mint a megfelelő farmernadrág hajkurászása, avagy a legkevésbé sem egyszerű feladat. Nagyon nem mindegy, hogy milyen a fazon, milyen a talpkialakítás, mennyire kényelmes a kiszemelt darab, ráadásul a divatos, sikkes megjelenés sem utolsó szempont. Nem mindegy a szárhossz, a szárak szélessége, ahogy a sarokmérettel sem árt trükközni egy kicsit.

Idén jó oldala is van annak, ha már nem tudod tovább nyúzni a tavalyi csizmádat, ugyanis az új trendek elképesztően izgalmassá teszik a kínálatot. Vannak vagányabb és nőiesebb darabok, ahogy a lapos talpú, illetve magas sarkú verziók éppúgy helyet kaptak a repertoárban.

A galériában összegyűjtöttük a 2023-as téli szezon legdivatosabb csizmáit. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

Nehéz lenne csupán egy-egy listavezető fazont kiemelni a kínálatból, ugyanis idén tényleg hihetetlenül bőkezű a téli divat. Minden esetben érdemes első körben azt végiggondolni, hogy milyen fazon passzolna igazán az aktuális ruhatárhoz. Ha van elképzelés a stílust illetően, már jöhetnek az apróbb részletek, amelyek meghatározzák a választást.

Noha az idei év kedvence a tömbsarkú, magas szárú csizma, nem feltétlenül kell égimeszelő sarkakon szaladgálni a fagyos időben. A lapos talpú csizmák éppen olyan divatosnak számítanak az idei szezonban. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy ha valaki határozottan beleszeretett egy tömbsarkú csizmába, nem kell lemondania a nőies összképről, sőt, könnyű dolga akad a stílusos szettek kialakításával. A vastag sarkú darabok kényelmesebbek és stabilabbak a tűsarkú verzióknál, akár havas járdán is bevethetők, na persze némi odafigyeléssel és óvatossággal.

A lovaglócsizmák, vagyis az azokra hajazó utcai fazonok igencsak megalapozták divaturalmukat az idei télre, ahogy a combcsizmák szintén hatalmas lendülettel hódították meg a mindennapi, utcai trendeket. Az izgalmas fazonok között bátran lehet válogatni, azonban a vásárlást még a hosszúra nyúlt őszi időjárás ellenére sem érdemes tovább halogatni, ugyanis a készlet nagyon gyorsan fogy!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés