Cardi B stílusa alapvetően az extravagáns és egyedi irányvonalat követi, számtalanszor viselt már kihívó és sokakat megbotránkoztató szereléseket. Előfordul, hogy csupán falatnyi darabokat húz magára, ez az imidzs remekül passzol a dögös, belevaló, vagány rapper szerepéhez. Ám a vadóc külső egy finom, gyönyörű és fantasztikus ízléssel megáldott nőt rejteget.

hirdetés

A híres énekesnők, színésznők és modellek stílusából rengetegen inspirálódnak, ám vannak olyan előadók, akik sokaknál kiverik a biztosítékot megjelenésükkel. Cardi B garantáltan ebbe a kategóriába sorolható, gyakran lépi át a határt vörös szőnyeges eseményeken is, a színpadon viselt jelmezei pedig épphogy takarják nőies alakját.

A látszat azonban sokszor csalóka lehet, nem árt a felszín alá nézni, a vagány rapper ugyanis rendkívüli stílusérzékkel van megáldva. Noha a sztárimidzs, valamint a műfaj, amiben sikeressé vált, megköveteli az extravagáns külsőt, Cardi számtalanszor viselt már ízléses, nőies ruhadarabokat is.

 

Cardi B stílusa sem csak kihívó darabokból áll

Azt mi sem vitatjuk, hogy ha divatikonokról van szó, nem Cardi B lesz az első, aki a legtöbbek gondolatába beugrik. A népszerű rapper nemigen takargatja nőies formáit, sokszor alig fedik el a testét az általa viselt ruhák. Valóban túlzásba tud esni a dekoltázzsal, de a lábait sem szégyelli, szinte mindig megvillantja.

Noha Cardi B nem veti meg a plasztikai sebészeti beavatkozásokat, eredeti vonásai cseppet sem torzultak el. A testét is szívesen formálgatja különféle beavatkozásokkal, a rapperimidzshez illően igyekszik kihangsúlyozni a nőies formáit az eljárások segítségével. Stílusát épp ehhez a dögös, egyedi és extravagáns külsőhöz igazítja, nem véletlen, hogy rendszerint túlzásba esik a dögösködéssel.

Sokszor teljesen mindegy, hogy egy fellépésről vagy egy vörös szőnyeges, nívós eseményről van szó, Cardi előszeretettel mutatja meg idomait. Szinte mindig különleges, extrém darabokat visel.

 

A felszín alatt azonban egyértelműen egy kifinomult nő rejtőzik, aki talán csak igyekszik megfelelni a társadalmi, valamint szakmai elvárásoknak. Női rapperként nem olyan egyszerű érvényesülni, ez a műfaj már-már megköveteli a markáns, magabiztos és figyelemfelkeltő megjelenést. Cardi B ehhez tökéletesen igazodik, miközben mélyen belül ott lapul benne a visszafogott, kifinomult nőiesség is.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Kép a cikkben: Jon Kopaloff/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés