Ahhoz, hogy egy szett igazán sikkes legyen, nem feltétlenül szükséges a lehető legbonyolultabb összeállításokat megalkotni. Néha a lehető legegyszerűbb verzió is éppen eléggé ütős és menő, ráadásul a szimpla alapdarabokat rengeteg szettbe bele lehet illeszteni. Ha már nagyon unod a farmer és pulóver párosát, egy bézs nadrág kellőképp fellendítheti a tavaszi megjelenésedet.

hirdetés

Egyesek vibráló színekbe öltöznek tavasszal, miközben mások nemigen kedvelik a feltűnő árnyalatokat, így maradnak a már megszokott fekete-fehér-szürke vonalon. A két véglet közötti arany középút a barna tónusok viselése lehet.

Ez lehetőséget biztosít a hagyományos, hétköznapi szokásoktól való eltéréshez, a komfortzónán kívül eső stílus megízleléséhez, miközben mégis visszafogott és letisztult hatást kelt. Legyen szó farmerről, elegánsabb anyagú fazonról vagy laza verzióról, egy bézs nadrággal nem lehet hibázni a tavaszi szezonban.

 

A bézs nadrág a szezon egyik legsokoldalúbb alapdarabja

A változékony tavaszi időjárást illetően kétségkívül praktikus darabnak számít a sötét farmer, a fekete vagy a szürke nadrág. A legtöbben ezekre fókuszálnak a boltokban, pedig a tavaszi kollekciók szinte tobzódnak a világos árnyalatokban. Esőben talán nem a legelőnyösebb opció egy bézs nadrág, de máskülönben elképesztően felfrissíti a szetteket, ráadásul gyerekjáték többféle stílusban kombinálni.

A nude színek, ezzel együtt a bézs is szerencsés választásnak bizonyul, különösen a nadrágok terén, ugyanis felsőkből mindig többet táraz be az ember, mint pantallókból. Ezért ezeknél a holmiknál nem árt, ha jól kihasználhatók és többféle verzióban viselhetők. Bár a bézs nadrág első blikkre egyhangú kreációnak tűnik, pont a semlegessége miatt süthető rá, hogy igazán izgalmas.

Mivel roppant letisztult a színe és a kialakítása, kedvére ugrándozhat a stílusok között, és attól függően, hogy mivel kombinálod, lehet épp sportos, vagány, romantikus, vagy nőies. Elképesztően egyszerű más darabokkal párosítani, monokróm szettek részeként és fehérrel kombinálva kifinomult, szofisztikált és elegáns hatást kelt, miközben élénkebb színekkel összeboronálva máris vidámmá és sikkessé varázsolja a külsőt.

Remekül passzolnak hozzá a mintás, merészebb felsőrészek is. Ez az a nadrág, amivel nem lehet mellényúlni, hiszen visszafogott, nude tónusából adódóan bármilyen erőteljes motívumot elbír maga mellett.

Az általános tévhit, hogy csak a barna árnyalatokkal mutat igazán jól egy bézs nadrág. Jóformán bármilyen színnel érdemes kipróbálni, a bordó, a kék, a zöld és pink tónusok egyaránt kellemes hatást keltenek mellette, így bátran lehet velük kísérletezni.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés