A lapos talpú félcipők is lehetnek elképesztően nőiesek és csinosak, nem feltétlenül kell magassarkúban túráztatni a lábakat a hétköznapok során, ha az ember lánya sikkes megjelenésre vágyik. Mutatjuk a legdivatosabb fazonokat az aktuális kínálatból.

hirdetés

Lapos talpú félcipők árakkal, lelőhelyekkel

A nőies, elegáns megjelenést sokan határozottan a magas sarkú cipőkkel állítják párhuzamba. Azonban a szezon népszerű lapos talpú cipői éppen olyan stílusossá varázsolják az összképet. Nem feltétlenül kell magassarkúban tipegni ahhoz, hogy igazán sikkes összhatást keltsen a hétköznapi szett. Ezek az őszi fazonok még az irodai napokon is határozottan helytállnak.

A vastagabb talpú, markánsabb fazonú darabok igencsak maszkulinnak bizonyulnak. Ám vannak olyan loaferek és mokaszinek is, amelyek abszolút beleférnek a nőies, kifinomult stílusba. Ezeket a könnyed, csinos változatokat kosztümszettekkel, szoknyákkal, de akár szimpla farmernadrágokkal éppúgy kombinálhatod, az eredmény garantáltan trendi, nőies és ízléses lesz.

A galériában összegyűjtöttük az aktuális kínálat legdivatosabb darabjait, árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk őket.

 

A belebújós cipők megosztják a divat szerelmeseit, noha, valljuk be, az elmúlt években mind a tavaszi, mind pedig az őszi átmeneti időszakban határozottan vezették a toplistákat. Idén sincs ez másként, s bár a vastag talpú, merészebb kivitelezésű loafereket szintén egyre többen választják, még mindig a nőiesebb darabok viszik a prímet az utcai divatban.

Ezek az egyszerű, kényelmes, mégis roppant nőies lábbelik szuperül mutatnak az őszi szezon kulcsdarabjaival. Nem véletlen, hogy a francia nők is imádják a letisztult cipőkben rejlő lehetőségeket, változatosan, izgalmasan variálják őket a hétköznapok során. Párizsban ballonkabáttal, hosszú pliszírozott szoknyával, farmernadrággal és elegáns kosztümnadrággal viselik a leggyakrabban a menő mokaszineket, illetve loafereket.

Az alapvető választás egyértelműen a fekete és a bézs, az őszi szezon azonban az idei évben sokkal több változatosságot rejt magában. A színes, illetve fehér félcipők egyaránt teret kaptak a kínálatban, az egyedi darabok pedig mindenképpen megérdemelnek egy esélyt. Hihetetlenül felpezsdítik a klasszikus szetteket, csodásan mutatnak a nőies, stílusos összeállításokkal.

És hogy mi a különbség a loafer és a mokaszin között? A mokaszinek visszafogottabb, könnyedebb viseletek, lapos talpakkal és teljesen lapos sarokkivitelezéssel. A loaferek egy fokkal határozottabb vonalvezetéssel rendelkeznek, vastagabb talprésszel és sarokkal vannak szabva, ezáltal merészebbek és feltűnőbbek, ám legtöbbjük még lazán belefér a nőies szettek világába is.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés