Az idei őszi szezonban az alaknyújtó, karcsúsító szoknyák kerültek előtérbe. Elképesztően sikkesen, stílusosan lehet őket variálni, ráadásul előnyösen formárlják a sziluettet.

hirdetés

Ezek az alaknyújtó szoknyák most a legnépszerűbbek

Habár a szoknyák leginkább a melegebb, napsütéses időszakban kerülnek elő a szekrényből, az őszi-téli szezonban sem kell mellőzni őket a ruhatárból. Elképesztően nőiessé, elegánssá és stílusossá varázsolják a megjelenést, ráadásul a legtöbb darab szuperül mutat a meleg rétegekkel, finomabbá teszi az összhatást. Harisnyával és hosszú csizmával kombinálva még a hidegebb napokon is simán beleférnek a hétköznapi szettekbe, ráadásul a most divatos fazonokat tényleg bármilyen stílusban, variációban be lehet vetni.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen szabást választ az ember. A 2023-as őszi szezon egyértelműen a szoknyák szezonja, így a repertoár csak úgy dúskál a csinos szoknyákban. Nem árt, ha tudatosan indulsz el vásárolni, és célzottan olyan fazonokat keresel, amelyek határozottan nyújtják, karcsúsítják az alakot.

A galériában mutatjuk, hogy melyek az aktuális kínálat karcsúsító darabjai. Termettől és alkati adottságoktól függetlenül előnyösek, ráadásul hihetetlenül divatosak. Látványosan felturbózzák a mindennapi szetteket.

 

Az őszi időszakban a midi, illetve maxi fazonok kerülnek előtérbe, noha egy-két mini darab is ott lapul a népszerűségi lista élén. A térd alá érő szoknyák szuperül mutatnak hosszú szárú csizmákkal, illetve rövid, valamint hosszú kabátokkal egyaránt össze lehet boronálni őket. Tulajdonképpen nem is lehet velük hibázni, hiszen kellőképpen komfortosak, miközben a nőiességet is látványosan hangsúlyozzák. A különböző vonalvezetésekkel, szabásokkal azonban nem árt egy kicsit trükközni.

A légiesebb, lengébb darabok esetében nagyon fontos, hogy a karcsú derékvonalról ne terelődjön el a hangsúly. Bátran kombinálhatod őket vastag pulcsikkal, ám a derék területe semmiképp ne kerüljön takarásba, ugyanis az oversize felsők alatt teljesen eltűnik a nőies forma. Ha más nem, egy övvel mindenképpen emeld ki a derekadat.

Az elegáns ceruzaszoknyák esetében szintén fontos, hogy egy magasabb derekú darabra essen a választás, a derékvonal pedig itt sem kerülhet teljes fedésbe. Bár maga a szoknya nem széles, sőt, rátapad a lábakra, egy bő szabású, vastag felsővel párosítva már könnyedén lerombolhatja a sziluettet. Érdemes egyenes szabást választani, amely nem szűkül be alul, ezáltal nem csak kényelmesebb, de csinosabb is lehet az összkép.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Valentina Frugiuel/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés