Ezek az alakformáló fürdőruhafazonok igencsak népszerűek idén. Csinos, nőies fazontípusok lepték el az üzleteket, elképesztően izgalmas és sikkes a kínálat.

hirdetés

Alakformáló fürdőruhafazonok árakkal, lelőhelyekkel

Az alakformáló kifejezésről sokaknak az ugrik be elsőként, amikor valaki el szeretné fedni a kiálló pocakot, szeretne nagyobb kebleket faragni magának vagy pár centit leszorítani a csípőn felgyűlt feleslegből. Az alakformáló fazonok azonban nem csupán arra szolgálnak, hogy eltakarják és átformálják az elfedni kívánt területeket. Alkati adottságoktól függetlenül is érdemes alakformáló darabot választani a nyári szezonra, ugyanis az efféle szabások fókuszba emelik a nőies vonalakat, ezáltal látványosan feldobják a strandos megjelenést.

Szétnéztünk az üzletek kínálatában és kiválogattuk a legnépszerűbb, legdivatosabb fürdőruhákat, amelyek optikailag karcsúsítják az alkatot. Szinte mindenkinek jól állnak, ráadásul alaposan felerősítik a nőies kisugárzást. Mintás, egyedi és egyszerű verziókat is mutatunk árakkal, lelőhelyekkel.

 

Idén abszolút az egyrészes fürdőruháké a főszerep, amelyek szinte kivétel nélkül szépen formálják az alakot. Bármilyen alkati adottságokkal rendelkezzen az ember lánya, a megfelelő fazonokkal garantáltan karcsúbbnak tűnik a derékvonal, laposabbnak hat a pocak, ráadásul még a túlzottan sokat mutató, kihívó megjelenéstől sem kell tartani.

A mélyebb V alakú dekoltázs, a karcsúsított derékvonali szabás, esetleg ráncolt varrás, a különleges, egyedi kivágások, a félvállas, aszimmetrikus fazon egytől egyig előnyösen formálják a sziluettet.

A bikinik szintén divatosak, persze nagyon meg kell nézni, hogy melyik fazon passzol igazán az alkathoz. A félvállas bikinifelsők, a magas derekú alsók és a fodros részletek nem csupán nőiesek, hanem szépen formálják az alakot. A V alakban felnyúló bugyifazonok például optikailag nyújtják a lábakat, míg a klasszikus magas derekú bikinialsók elterelik a figyelmet a kisebb pocakról, és feszesebbnek láttatják a kontúrvonalakat, melynek hatására a derék is karcsúbbnak mutatkozik.

Nem csupán a fazonnal, a fürdőruha mintájával is sokat lehet igazítani az arányokon, persze csak optikailag. A függőlegesen csíkozott bikinik és dresszek előnyösen nyújtják, slankítják a sziluettet, míg az aszimmetrikus mintájú, extrémebb darabok szintén megtörik az egységes összhatást, ezzel optikailag karcsúsítják az idomokat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés