Ezek az alakformáló ruhák trükkösen keskenyítik a csípőt és nyújtják az alakot, pedig nem rendelkeznek bonyolult szabásokkal. Amellett, hogy divatosak és nőiesek, előnyösen formálják a telt idomokat.

hirdetés

 

A nyári divat tele van élénk színekkel és pazar mintákkal, hogy a meleg napokat még inkább fel lehessen pezsdíteni egy-egy szuper szettel. Az üzletek kínálata a teltebb nők számára is csodás fazonokat tartogat, amelyek számos testalkathoz tökéletesen passzolnak. Ott takarnak, ahol kell, de ezt nem sátorszerű kialakításokkal teszik, hanem szépen kiemelik a nőies alak előnyeit. Mindemellett kényelmesek, vidámak, és könnyen variálhatóak.

Nyárias alakformáló ruhák telt alakra

A galériánkban látható darabok gyönyörűen mutatnak a plus size modelleken. Ezekben a kényelmesen viselhető, többnyire lenge fazonokban senkinek nem kell feszengenie a plusz kilók miatt. A melegebb napokra is csodás kreációkat tartogatnak a kollekciók, melyek szupernőiessé teszik a megjelenést, és előnyösen tagolják az alakot. Mindenkinek érdemes kipróbálnia egyszer a vidámabb és bohémebb oldalát, azonban egy-egy egyszerűbb megoldás is jól tud jönni a különlegesebb alkalmakra.

 

Akár alma, homokóra, vagy körte alkattal rendelkezel, kedvedre válogathatsz az alakformáló ruhák színes választékából. A galériában látható egyszerű szabások optikailag egyensúlyba hozzák az arányokat, azáltal, hogy slankítják a széles csípőt, és kiemelik a nőies vonalakat. Finoman karcsúsítják a sziluettet: egyik a vállat vagy a dekoltázst emeli ki, a másik a szélesebb csípőt háttérbe helyezve vékonyítja a derékvonalat. A hosszukat tekintve, mindegyik a kényelmes és kifinomult, nőies vonalat képviseli.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés