Tavaly az egyszerűbb felsőrészek mellett megjelentek a fodros, csipkés, romantikus blúzok, amelyek nagyszerűen illeszkedtek a szezon nőies irányvonalaihoz. A sikkes divatelemekkel kiegészített darabokat idén sem kell nélkülöznünk, hiszen továbbra is a tavaszi divat kedvenc fazonjainak számítanak.

hirdetés

Lassacskán végleg elbúcsúzhatunk a kiskabáttól, így jobban előtérbe kerülhetnek a nőies, romantikus blúzok. Tavaly óriási népszerűségre tettek szert a puffos ujjal kiegészített kreációk, amelyek ősszel hatalmas gallérokkal gazdagodtak. Idén tavasszal a fodrokkal, ráncolásokkal, csipkékkel felturbózott darabok kerültek reflektorfénybe, melyek a nyári szetteket szintén csinossá varázsolhatják.

A stílusmixelő trendeknek köszönhetően az elegánsabb felsőrészek kombinálásának csak a képzelet szabhat határt. Viselheted őket midifazonú szoknyával, sikkes minivel, széles szárú nadrággal, vagy akár farmerral. A fodros, csipkés kreációkat a francia nők sokszor variálják mamafarmerrel, hiszen így a kényelmes darab sokkal izgalmasabbá válik.

A nőies blúzok nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatárból

A felhozatal igazán változatos, és elképesztően sikkes fazonok sorakoznak a kínálatban. A változékony időben érdemes a hosszabb ujjú darabokat keresni, ám a nyári melegre felkészülve, a rövidebb kreációk közül úgyszintén mazsolázhatsz. A hasvillantós felsőrészek továbbra is népszerűek, melyek tengerében ízléses, finom darabokra is bukkanhatsz. Ha nem szeretnél túl sok bőrfelületet szabadon hagyni, akkor magas derekú nadrággal vagy szoknyával kombináld az efféle fazonokat.

 

A krémes fagylaltszínek és a vibráló minták hódítanak a szezonban, de a semleges, visszafogott árnyalatú blúzok sem hiányoznak a kollekciókból. A jól bevált világos színtónusok mellett a feltűnőbb kreációkkal is kísérletezhetsz, amelyek jól variálható stílusfűszerként működnek.

A csinos felsőrészeket bátran házasíthatod elegánsabb, lapos talpú cipőkkel, vagy összeboronálhatod őket edzőcipővel. A meglepő stíluspárosításokat pedig visszafogott kiegészítőkkel és sikkes táskával teheted igazán harmonikussá.

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés