Victoria Beckham 19 éves fia gyönyörű modell barátnőjével pózolt a kamerák előtt, a feladat pedig igencsak testhezálló volt, hiszen sportcuccokat népszerűsítenek a kampány során. Bár Romeo édesapja nyomdokaiba lépett, a modellkedés sem áll távol tőle.

hirdetés

Romeo Beckham tehetsége hamar kiütközött a sportban, édesapját követve ő is futballjátékosként próbált szerencsét, és fiatalkora ellenére máris profi labdarúgóként emlegetik. Ám édesanyja révén a divat világába is betekintést nyert, sőt, a szíve választottja egy gyönyörű modell, aki Victoriához hasonlóan otthonosan mozog a reklámkampányok terepén. Ha már ilyen nagy a női nyomás, nyilván ő is bele-belekóstol a divatszakma ízébe, és úgy tűnik, ezen a vonalon szintén remekel.

Victoria Beckham 19 éves fia most az Ami Paris és a Puma kollaborációjából született kollekciót népszerűsíti. A gyönyörű lány, aki mellette látható a fotókon, nem akárki, ő Mia Regan, Romeo modell barátnője, aki minden bizonnyal ösztönzőleg hat a sármos fiúra, ha divatról van szó.

 

Victoria Beckham fia nagyon büszke gyönyörű modell barátnőjére

A divatrajongók számára Mia Regan neve már valószínűleg nem ismeretlen, hiszen Victoria Beckham kollekcióját is ő népszerűsítette legutóbb. A fiatal hölgy egyre híresebb a modellszakmában, rendszeresen dolgozik együtt ismert márkákkal, és a sportruházati termékek népszerűsítése sem áll távol tőle.

A kampány koncepciója a boldogságra, a kezdetekre koncentrált, amihez egy fiatal szerelmespár remekül passzol. Mia tipikusan az a modell, akihez a naiva szerepétől kezdve a határozottabb és flegmább mimikát igénylő tematikák éppúgy passzolnak. Ebből adódóan az már most egyértelmű, hogy elképesztően sikeres jövő vár rá a szakmában.

 

A fotókat Eddie Wrey készítette, aki maximálisan meglátta az összhangot a két fiatal között. A Romeo Beckham és Mia Regan közötti erős kötődést remekül tükrözik a képek. A kampány nem csupán a minimalista ruhákra helyezi a hangsúlyt, a letisztult kezdettel is párhuzamba állítható az egyszerű, klasszikus kollekció. Mivel a fiatal modell, valamint Victoria Beckham fia még csak most vágnak bele a nagybetűs életbe, remek választásnak bizonyultak.

 

Láthatóan remek a kapcsolat a fiatal modell, valamint Victoria Beckham között, valószínűleg kölcsönösen igyekeznek segíteni egymást a divatszakmában. Mia innovatív, új generációs szemlélete remekül passzol a 47 éves tervezőnő ízléséhez, miközben ezzel együtt szépen, finoman egyengeti a modell felfelé ívelő karrierjét.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés