Ha csak két makacs pukli választ el a karcsúbb deréktól és a feszesebb vonalú farmernadrágoktól, ez a néhány feladat segíthet leszámolni a nem kívánatos zsírpárnákkal.

hirdetés

A csípőnadrágok korszaka óta tudjuk, hogy nagyon sok nő – normál és vékony testalkatú is – küzd deréktáji zsírpárnákkal, melyeknek a mostani, magas derékvonalú farmerdivat kedvez ugyan, hiszen jótékony takarásba kerülhetnek, ám sok más ruhadarab kidomboríthatja ezt a kis felesleget.

Kíméletes torna kezdőknek úszógumi ellen

Előre leszögezzük, hogy az alábbi videóban könnyített gyakorlatsorról van szó, mely kifejezetten kezdőknek lett összeállítva. Nem ugrasztja meg túlzottan a pulzust, így a többletkilókat nem fogja leolvasztani, ha diéta és egyéb mozgásstratégia nélkül alkalmazod.

A puklik alatti izomcsoportokat azonban munkára fogja, és, ahol dolgoznak, épülnek az izmok, ott köztudottan javuló tendenciát mutat a sejtek zsíranyagcseréje. Ez a rövidke edzésprogram pontosan ennyit ér el, hogy lokálisan feszesíti a test vonalát, illetve, az izmok terhelésével csökkenti a zsír lerakódását az adott területen.

Ám, ha gyorsabb eredményt szeretnél elérni, az étkezésedre is ügyelned kell a továbbiakban, illetve naponta több alkalommal iktass be könnyű, vagy gyors sétát az idődbe, esetleg lépcsőzz és ugrókötelezz, hogy a pulzusnövelő tréning éppúgy meglegyen. A videóban látott feladatokat pedig végezd rendszeresen, lehetőleg kétnaponta.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés