A karantén nem mindenkinek a frissen beszárított frizuráról, a tökéletesen megkreált sminkről, és a tip-top megjelenésről szól. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy otthonuk elszigeteltségében csak ők vannak szétcsúszva, de szerencsére a hírességek közül néhányan nem csinálnak titkot abból, hogy ebben a helyzetben kissé jobban elengedik magukat.

hirdetés

A mindennapok nem a megszokott kerékvágásban zajlanak, a négy fal között töltött időben pedig elmosódnak a munka és a magánélet határai. Minden egybefolyik, és néha nehéz kézben tartani a gyeplőt a szűk térre korlátozódott élet felett. Van, aki tökéletes rendszert állít fel, de annak sem kell bűntudatot éreznie, aki egész nap pizsamában flangál.

Miközben a divatosan felöltözött, kipihentre sminkelt Instagram-influenszerek a tökéletesen rendezett, puccba vágott otthonukból posztolnak, könnyű belesüppedni az önsajnálatba, hogy nekünk még ez sem sikerül.

Ám szerencsére akadnak olyan hírességek, akik nem félnek őszintén és humorral megmutatni a ritkán látott oldalukat, amikor egy kicsit ők is elhagyják magukat: papucsban slattyognak ki a kertbe kutyát sétáltatni, mackóalsóban, vagy épp a rendetlenség közepén dolgoznak, és smink nélkül, nem éppen hibátlanul összerittyentett frizurával igyekeznek a legjobbat kihozni a napjukból.

Helen Mirren ébredés után, Shakira pizsamában

A 74 éves Helen Mirren emlékezetes vörös szőnyeges ruháival, és mindig elegáns, összeszedett megjelenésével igazi stílusikonként forog a köztudatban. Öltözékében, sminkjében, frizurájában sosem lehet hibát találni, most azonban a reggeli arcát is megmutatta a világnak.

Felszabadult idejében még nagyobb gondot fordít a jótékonykodásra, ezzel a sminkmentes, kócos fotójával pedig frappáns módját választotta annak, hogy felhívja a figyelmet az intenzív osztályok támogatására.

Shakira is mellőzi a felesleges cicomát otthonában, ezt a pizsamás képet a fia lőtte róla. A 43 éves énekesnő smink és gondosan beállított frizura nélkül is gyönyörű.

Julia Roberts sem festette ki magát a fotó kedvéért, amit saját otthonában készített a tükör előtt állva. Az 52 éves színésznő egyébként sem szereti túlmázolni magát, így érthető, hogy az önként vállalt karantén ideje alatt a teljes természetesség híve.

A 45 éves Drew Barrymore korábban sem fukarkodott a sminkmentes, natúr fotókkal. Gyakran posztol átlagos életképeket az otthonából, melyek nem a csillogásról, a művi beállításokról és az előnyös pózokról szólnak.

A 46 éves Heidi Klum is szereti megmutatni, hogy milyen a valódi élete, ami nem csak a kifutók és fotózások fényűző világa körül forog. Otthonán olykor eluralkodik a rendetlenség és a káosz, és a sminkelésen kívül rengeteg más teendője is akad.

Az 55 éves Sarah Jessica Parker szintén otthonról dolgozik, nem éppen olyan stílusosan, mint ahogy sokan a Szex és New York sorozatból emlékeznek rá. Cipőimádóként néha szüksége van arra, hogy felhúzzon egy-egy csinosabb lábbelit, még akkor is, ha szívecskés zokni van rajta.

A 46 éves Amber Valletta sem spilázza túl az öltözködést, ha a saját birtokán kutyát sétáltat. A bájos zokni-papucs kombinációt egy kapucnis pulóverrel fejelte meg.

Anna Wintour mackóalsóban? Így még sosem láthattuk az amerikai Vogue 70 éves, legendás stílusú főszerkesztőjét. Úgy tűnik, a távmunkához ő sem rittyenti ki magát, ezért megnyugodhatunk, mert cseppet sem nagy baj, ha most kicsit szétzuhan a külsőnk.

Kiemelt kép: Rachel Murray/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés