Adele az elmúlt időszakban teljesen kivirult, smink nélkül pedig még szebb, mint teljes díszben. Gyakran posztol magáról természetes fotókat.

hirdetés

Az Avon nemrég átfogó kutatást végzett, melyből az is kiderült, hogy a megjelenés és szépség szempontjából mely hírességek a leginspirálóbbak világszerte. A tízes listára Adele is felkerült, aki nem csak utánozhatatlan énekhangjával, hanem természetességével is lenyűgözi közönségét.  Az énekesnő már hosszú ideje rendszeresen vezeti a zenei listákat, ám amikor berobbant a köztudatba és világhírnévre tett szert, egészen másként festett, mint manapság.

Az elmúlt években látványosan kivirult, jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, de nem azért, hogy megfeleljen bármiféle szépségideálnak, bevallása szerint az egészsége és az önbizalma érdekében vált szükségessé ez a lépés. Bár a külső átalakulása szembetűnő volt, a folyamat során az is nyilvánvalóvá vált, hogy Adele egy mély belső változáson ment keresztül, amelynek köszönhetően ma már sokkal magabiztosabban éli meg nőiességét, mint azelőtt. Természetességét, kedves báját azonban megőrizte, amire korábban is sokan felfigyeltek, nem csak a fogyása után.

A színpadon, a magazinokban és a vörös szőnyegen Adele is teljes sminkben jelenik meg, ahogy a sztárok nagy többsége teszi, de egyáltalán nem ragaszkodik ahhoz, hogy folyton kifestve lássa őt a nagyközönség. Gyakran készülnek róla smink- és filtermentes fotók, amelyek természetes megjelenését tükrözik. Az énekesnő cseppet sem erőlködik azon, hogy mindig, minden pillanatban tökéletesen megkomponált képet nyújtson magáról, fontosnak tartja, hogy a hétköznapi, valódi arcát úgyszintén megismerjék az emberek.

Egyes hírességek teljes mértékben elzárják a magánéletüket a nyilvánosságtól, kizárólag filmes munkáikról, modellfotózásaikról vagy koncertjeikről posztolnak, teljes sminkben. Adele a másik tábort erősíti, bár nem használja aktívan a közösségi médiát, rendszeresen készít magáról természetes, naturális fotókat is. Egészen másként fest natúr arccal, műszempillák és smink nélkül.

Adele sugárzóan szép smink nélkül

Adele egyáltalán nem veti meg a látványos sminket. Ha meg kell jelennie valahol, jöhet az előnyös kontúr és a dögös cicaszem, minden alkalommal csodás makeupot készítenek neki a sminkesek. Ettől függetlenül gyakran megmutatja természetes, naturális arcát, számára nincs ebben semmi hűha, nyilván ő sem flangál mindig színpadi díszben. Sokszor készített már magáról olyan fotókat, amelyeken alapozót sem visel.

Korábban szerepelt egy sminkes videóban, amelyben elárulta, nem igazán kedveli a makeupot, sőt, nem is tudja igazán szépen elkészíteni magának. Az ikonikus, már-már a kinézetéhez nőtt tusvonallal sem szívesen kísérletezik, inkább a szakemberekre bízza a dolgot.

Teljesen másként néz ki, amikor profik kezébe kerül az irányítás. A kontúrvonalak és a finoman elkészített szemsminkek kiemelik előnyös vonásait és fókuszba helyezik a tekintetét. Noha mindig látványos makeupot kap, soha nem esik túlzásba a dolgokkal, megjelenése nem válik mesterkéltté vagy túlzóvá. Adele mindenhogy gyönyörű, természetes arcát és megjelenését éppúgy imádja a nagyközönség.

Ám nem ő az egyetlen híresség, aki felvállalja naturális megjelenését. Egyre több sztár posztol magáról smink nélküli fotókat. Mivel a rajongók szinte mindig kikenve látják őket, kifejezetten pozitív, hogy néha emlékeztetik őket arra, hogy bizony-bizony ők is hasonlóan természetes arccal kelnek ki reggel az ágyból.

Kiemelt kép: Gareth Cattermole/Getty Images for Adele/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés