Helen Mirren az a nő, akire muszáj felfigyelni, hiszen csodás megjelenésével fittyet hány a múló időre, vibráló személyisége pedig egyszerűen magával ragadja az embert.

Az orosz származású, brit színésznő láttán sokan teszik fel a kérdést: tényleg 74 éves? Igen, valóban nehéz összeegyeztetni a küllemét az életkorával, különösen az elképesztő életenergiáját, ami a zseniális színészi alakításaiban, a munkamoráljában, és a színpadi bevonulásaiban is megmutatkozik.

Helen Mirren aktivitása csupán a róla készült fotókat nézegetve is kimerítő. Az Oscar-díjas színésznő 2019-ben is számos vörös szőnyeges eseményen vett részt, divatbemutatókon, sajtófotózásokon, és premiereken nyüzsgött, valamint az HBO új minisorozatának kedvéért, Nagy Katalin cárnő bőrébe is belebújt.

Helen Mirren nőiessége örök

Mégis bárhol megjelenik, a fáradtság nyoma egy fikarcnyit sem, de a stílusos eleganciája, és derűs, sugárzó lénye annál inkább szemet szúr az embernek. Természetes könnyedséggel pózol a kamerák előtt, csupa báj és nőiesség, a mindig tökéletes megjelenésével és stílusérzékével pedig még a fiatalabb kolléganőit is lepipálja. Helen Mirren az élő példa rá, hogy szépen is lehet öregedni, hiszen a nőiesség, a tartás, és a stílus, nem korfüggő.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés