Shakira a világ legismertebb dél-amerikai előadóművésze, aki nemcsak a hangjával képes elkápráztatni az embereket, de irtó jól is néz ki, ami ahhoz képest, hogy februárban már 43 éves lesz, és simán letagadhat egy tízest, igen figyelemreméltó.

hirdetés

Shakira simán letagadhat 10 évet

A kolumbiai énekesnő nem árul zsákbamacskát, az amerikai InStyle magazinnak adott egyik interjújában azt nyilatkozta, hogy nem viszi túlzásba a bőrápolást, csupán arra figyel, hogy a sminket alaposan lemossa, majd C- és E-vitaminos készítményekkel táplálja, hidratálja bőrét. A sminklemosás nála amúgy se túl macerás, leginkább a természetesnek ható kifestésre esküszik. Úgy fogalmazott, a kevesebb néha több, és sokkal jobban tetszik önmagának most, mint a karrierje kezdetén.

Stílus tekintetében az elmúlt években sokkal szofisztikáltabb lett, a kezdetben rockos, vagány szetteket, most már az eklektika hatja át. A galériában megnézheted, miként alakult Shakira stílusa az elmúlt 10 évben, és arról is meggyőződhetsz, hogy egyáltalán nem látszik rajta az évek leforgása.

Kiemelt kép: Getty Images/Bryan Bedder.

  • Megosztás:
hirdetés