A koronavírus miatt kialakult járványhelyzet a modelleket, divattervezőket, influenszereket is kényszerpihenőre küldte egy időre, de nem estek kétségbe attól, hogy elmaradnak a puccos események. Marc Jacobs például, otthonában sem ülteti kispadra a divatot. Így foglalja le magát az önkéntes karantén ideje alatt!

hirdetés

Marc Jacobsot nehéz lenne elképzelni, ahogy feslett tréningalsóban és frottír zokniban sorozatokat néz a kanapéba süppedve, de szerencsére nem is kell. Persze, lehet, hogy titokban van egy ilyen oldala is az 56 éves divattervezőnek, de az Instagram-posztjai másról árulkodnak. A dizájner mindennapjai még a karanténban is a divat körül forognak, ugyanis legszívesebben azzal üti el az időt, hogy beöltözik a kedvenc szettjeibe.

Kaia Gerber online könyvklubot indít, hogy megbeszélhesse másokkal az általa olvasott könyveket, illetve az azokkal kapcsolatos érzéseit, gondolatait. A karantén mindenkinek új, így a pozitív megélésére sincsenek még bombabiztos ötletek, de a divatvilág ismert alakjai között is akadnak olyanok, akik megpróbálják humorral, kreativitással, vagy éppen sok pihenéssel átvészelni ezt az időszakot.

Marc Jacobs egyszemélyes divatbemutatót tart – Karanténpercek

Marc Jacobs extravagáns stílusa a karantén ellenére sem kopott meg: a dizájner egyszemélyes divatbemutatót tart otthonában, vagyis elszántan posztolgat a gardróbja becses darabjairól.

Cindy Crawford smink nélkül, egy snassz kockás ingben múlatja az időt. Hogy mivel? Önmagával társasjátékozik. Vajon ki nyert?

Alexa Chung divatblogger, tervező és influenszer szívesen kísérletezget a konyhában, a luxus fehérneműmárka tervezője, TyLynn Nguyen pedig, amellett, hogy sokat játszik gyermekével, szeret otthon is stílusosan felöltözni.

Bella Hadid számára a karantén csak egy újabb lehetőség arra, hogy mindenféle pózban megmutassa tökéletes alakját.

Naomi Campbell, amikor megszabadul védőöltözékétől, banános pudingot készít gumikesztyűben.

Anna Wintour most lejjebb vett a tempóból, kivételesen sokat pihenget a kertjében kiskutyájával.

Most Cara Delevingne és Kaia Gerber is több időt tölthet négylábú kis kedvencei társaságában.

Helena Christensen csendes helyet választott a feltöltődéshez, fiával és kutyájával járja a sűrű erdőt, valahol a hegyekben.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés