Glenn Close újabban a színes öltözködés híve, abszolút háttérbe szorította a feketét. Csodásan állnak neki az élénk árnyalatok.

hirdetés

Glenn Close a színes öltözködés fiatalító erejében hisz

Glenn Close mind a filmszerepeiben, mind pedig a divatban bebizonyította már, hogy milyen sokoldalú. Tíz évvel ezelőtt még javarészt feketében jelent meg a vörös szőnyeges eseményeken, ám a színésznő ruhatára az elmúlt időszakban nagyban megváltozott. Egyre bátrabban kísérletezik az élénk árnyalatokkal, amelyek köztudottan fiatalító, üdítő hatással bírnak. Imádja a színes kosztümszetteket, leginkább a kék tónusok között válogat.

A 76 éves színésznő pontosan tudja, hogy a színes darabok fiatalító hatással bírnak. Persze nem mindegy, hogy az ember lánya milyen árnyalatot választ, ugyanis célszerű a bőrtónushoz, illetve hajszínhez, esetleg szemszínhez igazítani a repertoárt. Glenn Close zseniálisan trükközik a világos és az élénk tónusokkal, nagyon jól áll neki a merészebb, vidámabb stílus.

A galériában összegyűjtöttük a színésznő legélénkebb, legvibrálóbb választásait. Teljesen mindegy, hogy pinkben, pirosban vagy kékben lép a vörös szőnyegre, gyakorlatilag minden jól áll neki, ami egy kicsit feltűnőbbé teszi a megjelenését.

 

Glenn Close soha nem tolja túl a flancot, nem visel extrém vagy különleges darabokat, megjelenése mégis rendkívül inspiráló. Stílusát leginkább a kisugárzása teszi egyedivé, a színésznő kifinomult ízlése, nőiessége abszolút belülről árad. Korábban inkább a sötét, letisztult holmikat részesítette előnyben, ám a fekete szín igencsak háttérbe szorult az elmúlt időszakban.

Számtalanszor bebizonyította, hogy a szimpla fekete-fehér összeállítások is lehetnek kellően elegánsak és izgalmasak. Az idő múlásával azonban új irányt vett a stílusa, manapság inkább az élénk, vibráló tónusok felé nyit. A vidám színek akár több évet is lefaraghatnak az életkorból, nem meglepő, hogy a színésznő egyre bátrabban kísérletezik a merészebb árnyalatokkal.

Legtöbbször a kék színek közül választ, mély királykékben és látványos türkizben egyaránt láthattuk már a vörös szőnyegen. A szemszínéhez remekül passzolnak ezek a tónusok, de a pink és a piros éppen olyan jól áll neki. Már régóta felvállalja ősz, hamvas tincseit, a világos frizurához a merész árnyalatok pedig különösen jó választásnak bizonyulnak.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés