Elképesztően vidám, a mindennapi rohangáláshoz kifejezetten praktikus táskák születtek az Anna Daubner és a REKAVAGO márka együttműködéséből.

hirdetés

Daubner Anna ruhatervező és Vágó Réka cipődizájner barátságát csak még színesebbé teszi, hogy a két kreatív alkotó gyakran inspirálja egymást. Most összeillesztették a rájuk jellemző, egyedi stílusjegyeket, amiből egy új, különleges táskadizájn, valamint egy limitált szériás kollekció született.

Kép: Hrotkó Bálint /FENYMUVEK.

 

Az eltérő színkombinációban megalkotott táskák két márka stílusvilágát egyesítik: Anna Daubner mintás selyem kézitáskája és a REKAVAGO emblematikus bőr szemüvegtartós táskapántjának találkozása olyan új sziluettet hozott létre, amely a nap bármely szakában magabiztosan viselhető, színeivel pedig garantáltan feldobja az öltözéket.

Vidám táskák az Anna Daubner és a REKAVAGO közös kollekciójának főszereplői

A tervezőnők közös modellje a női erő kiváltsága után a Power nevet kapta, és crossbody táskaként, valamint kézi kis táskaként is hordható. Az együttműködésből született táskafazon két ikonikus színösszeállításban kapható, a kollekció egyedi darabjai nőnapon debütálnak.

Képek: Hrotkó Bálint /FENYMUVEK.

 

Az Anna Daubner márka klasszikus színkombinációjához, a piros és rózsaszín csíkos variációhoz Bubble Gum pink REKAVAGO szemüvegtartó és táskapánt készült. A másik színkombinációban az utóbbi idők legkedveltebb Anna Daubner Terrazzo mintája köszön vissza a 2024-es év színének választott Peach Fuzz bőrkiegészítőkkel.

Képek: Hrotkó Bálint /FENYMUVEK.

 

A Power elnevezésű táskák egymással és a két márka többi modelljével egyaránt harmonizálnak, ezzel a közös gondolkodást és együttműködést is szimbolizálják nőnapon. A modellek az Anna Daubner és a REKAVAGO online store-okban és a Margot Budapest dizájnerboltban elérhetők.

Kiemelt képek és cikkfotók: Hrotkó Bálint /FENYMUVEK.

  • Megosztás:
hirdetés