A REKAVAGO új kollekciójában a tavaszi és a nyári cipők mind kalandozásra, felfedezésre és új élményekre csábítanak. A színekről, a jó pillanatokról, a finom hangulatokról szól a márka jellegzetes fazonjait felsorakoztató repertoár, ehhez pedig tökéletesen passzol a rendhagyó kampány, mely fotók helyett Hajdú Anett papírra festett, színes akvarelljeivel idézi elénk a régóta áhított, élettel megtöltött perceket.

hirdetés

A nyári pezsgést és a csendes, átszellemült momentumokat, a kávészünetet, a teraszozást a barátnőkkel, a nyüzsgő nyáresti koktélpartit, vagy éppen az esküvőre való készülődést eleveníti fel a kollekció, és ehhez kapcsolódnak szorosan Hajdú Anett színes alkotásai, melyek középpontjában Vágó Réka cipői állnak.

A Rekavago új darabjai nem csupán nyári cipők, hanem kényelmes társak

A kollekciót az a vágy inspirálta, hogy újra kinyíljon a világ, hogy újra lehessen jönni-menni, hogy színeket lássunk, hogy találkozhassunk másokkal, utazhassunk vidékre vagy távoli városokba. Ezekből a vágyakból születtek a cipők, amelyek elkísérnek minden alkalomra, és segítenek abban, hogy a valóra vált kalandok még teljesebb élmények legyenek.

Kép: Hrotko Bálint Fényművek.

 

A REKAVAGO jellegzetes fazonjait már jól ismerjük a korábbi kollekciókból: jönnek loaferek, visszatérnek a szandálok, a Salma és az Alia, valamint a Lora és Almita elnevezésű megoldások, valamint az ikonikus papucsmodellek.

 

Kulcsdarab idén a Lena fantázianevű, zárt orrú, csavart felsőrésszel rendelkező balerina, mely esküvői színekben is elérhető lesz. Újdonság a magassarkúk esetében, hogy minden darab 7,5 cm-es, kényelmes, hosszú ideig viselhető tűsarkot kap, a cipőnevek pedig 75-ös jelzéssel bővülnek: Serah 75, Arielle 75, Alma 75, Noem 75.

Kép: Hrotko Bálint Fényművek.

 

A színek is tág palettán mozognak – nagyon vidám, erőteljes nyári tónusok kelnek életre, hozzájuk párosított és azokkal harmonizáló pasztellszínekkel.

Az életteli fűzöld, a középpink, a púderrózsaszín, a rosegold is főszerephez jut, de a csillogás is alapelemmé válik, ami jól passzolhat például egy régóta vágyott koktélozáshoz: az új REKAVAGO kollekcióból pezsgőarany vagy ezüst lábbelit is választhatsz az alkalomhoz.

Kép: Hrotko Bálint Fényművek.

 

Kiegészítő árnyalat a menta, valamint a 2022-es év színe, a Very Peri kékje sem maradhat ki a sorból. A melegebb tónusok közül a fahéjszín, a barna megnyugtató, nyári hangulatú árnyalata, valamint a vízparti, csíkos napernyők varázsát idéző piros is élettel és elérhető vágyakkal tölti fel a kollekciót.

Az ekrü színnel az esküvői kollekció is ugyanitt debütál, csakúgy, ahogy a násznép együtt ünnepel a menyasszonnyal, és a nagy alkalomra végre alkalmi darabokat viselhet.

Egyéb kiegészítők

A cipők mellett övek és táskák is elérhetők lesznek három funkció szerint: hétköznapi, alkalmi és shopper vonalon. A kiegészítők között a jellegzetes REKAVAGO ékszerek is felragyognak: a fülbevalók és nyakláncok, melyek szettben vagy önmagukban is megállják a helyüket, ezüstből, aranyból, valamint fehér- vagy roséaranyból készültek.

Képek: Hrotko Bálint Fényművek.

 

A magyar cipőmárka ikonikus formájából, az Alia-masni inspirációjából születtek meg ezek a végtelen jelet formázó ékszerek, melyek az Anna Zeibig Jewelryvel való kollaboráció keretein belül kerültek be a választékba. A masni itt több mint divatelem: tökéletes romantikus ajándék is lehet, akár a végtelen szerelem vagy a végtelen szeretet, a végtelen számú jó élmény üzenetével.

Nem lehet nem ragaszkodni a Vágó Réka csodás darabjaihoz, ezt jól tudja, akinek van már REKAVAGO kiegészítője vagy cipője, mert velük minden könnyeddé válik – egész nap gyönyörködtetnek látványukkal, ölelő biztonságukkal, az új kollekció pedig újabb jó élményeket és érzéseket tartogat.

A REKAVAGO 2022-es tavaszi-nyári kollekciója a nyári cipők csodás színvilágát és fazonjait sorakoztatja fel a legfinomabb bőrökből. Alkalmi és esküvői cipői, valamint egyéb kiegészítői a márka webshopjában vásárolhatók meg.

Rendhagyó kampány: művészi alkotásokon a csodás cipők

Vágó Rékát és Hajdú Anettet régi ismeretség köti össze, ma már mindkét alkotó a MOME-n tanít. Anett, az ILLUSTRI Studio tulajdonosa, 2011-ben kiegészítő tervezőként végzett a MOME-n, és többféle kötődése is van a divatszakmához.

Kredit: Hajdú Anett/Illustri.

 

Eleinte különböző hazai brandeknek tervezett, majd divatillusztrátorként kezdett dolgozni a Marie Claire, illetve a Glamour magazinnak, míg végül ez a tevékenység vette át a főszerepet a pályáján. Anett az oktatás révén is kapcsolódik a divathoz, de alkotóként is meghatározó számára a téma, csakúgy, mint a figuralitás.

A nevéhez kötődő ILLUSTRI Studio műhely és galéria is egyben. A 2020-ban megnyílt stúdióban szabadon be lehet pillantani az alkotás folyamatába, és meg is lehet vásárolni a grafikákat, melyek egytől egyig autonóm alkotások, saját inspirációból készülnek, és izgalmasan kapcsolódnak különféle stílusú otthonok berendezéséhez.

Kredit: Hajdú Anett/Illustri.

 

A REKAVAGO-val való kollaborációból is – szó szerint – sokszínű alkotások készültek: a hat darab kampánykép mindegyike egy-egy kifinomult stílusossággal ábrázolt élethelyzet, egy elérhető vágy, melyhez a legújabb cipőkollekció hat kiemelt darabja kötődik. A képek, amelyek közt kollázsok is megtalálhatók, ezúttal kizárólag manuálisan készültek. Az alkotó ezeket digitalizálta, így születtek a képzőművészeti értékű, magas minőségű papírra sokszorosított, művészi nyomatok.

Kredit: Hajdú Anett/Illustri.

 

– Rékával arra törekedtünk, hogy nagyon nyári, nagyon jó hangulatot közvetítsenek az illusztrációk, innen jöttek a helyszínválasztások is, mint a Balaton, a tenger, a Halászbástya, egy párizsi kávézó vagy a múzeumi belső tér. A képek geometriája, organikussága egyszerű, egyértelmű, azonban bizonyos részletekkel igyekeztünk valami finom sejtelmességet, többértelműséget is belevinni ezekbe a hangulatokba, amelyeknek a középpontjában Réka cipői állnak – mondja Hajdú Anett dizájner.

Kép: Hrotko Bálint Fényművek.

 

A 2022-es tavaszi-nyári REKAVAGO kollekció kampányképei rendelésre elérhetők lesznek A3-as, A4-es és A5-ös méretben Hajdú Anett webshopjában, illetve az ILLUSTRI Studióban is megtekinthetők.

Kiemelt kép: Hrotko Bálint/Fényművek.

Képek a cikkben: Hrotko Bálint/Fényművek.

Kampányképek kredit: Hajdú Anett/Illustri.

Képgaléria termékfotói: Hrotko Bálint/Fényművek.

  • Megosztás:
hirdetés