Hollywood nem csupán a fantasztikus filmekről, sorozatokról, előadásokról híres, a különböző gálákon és vörös szőnyeges eseményeken mindig akad egy stylist, aki emlékezetes divatpillanatot okoz. Sokan nem is gondolnák, hogy egy-egy színésznő csodás megjelenése mögött ugyanaz az ember áll, hiszen maximálisan eltérő stílusban öltöznek. Elizabeth Stewart igazi nagyágyú, aki a legismertebb nőket öltözteti.

hirdetés

Hollywoodban irtó fontos a tökéletes megjelenés, elég egyetlen apró baki, és máris címlapsztori lesz az esetből. A hírességek ráadásul szeretnek kitűnni a tömegből, imádják a különleges szereléseket. Nagyon fontos szerepe van az általuk viselt összeállításoknak, hiszen sokan figyelik őket árgus szemekkel, számtalan nő igyekszik inspirálódni az ő stílusukból. Épp ezért nagyon nem mindegy, hogy mit is viselnek egy adott eseményen.

A legtöbb hírességnek stylistok segítenek a tökéletes darab megtalálásában. Az sem utolsó szempont, milyen alkalomról van szó, ráadásul egy szakember sokkal jobban ért az alkati előnyök, valamint a nőiesség kihangsúlyozásához. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen átformálják a nők személyes, egyedi ízlését, csupán utat mutatnak a tökéletesség felé. Elizabeth Stewart hatalmas mestere ennek, nem is véletlen, hogy a legismertebb hollywoodi hírességekkel dolgozik együtt.

Hollywood a divat táptalaja, minden eseményen akad egy stylist, aki emlékezetes pillanatot okoz

Elizabeth Stewart a vörös szőnyeges szettek mestere. Zseniálisan választ ruhát az ismert nőknek, legyen szó visszafogott, nőies irányvonalról, vagy monumentális, különleges darabokról, egyszerűen nem tud hibázni. A fantasztikus tehetséggel megáldott stylist számos híresség tökéletes megjelenéséért felel, és mindig meg tud újulni, soha nem unalmas vagy egysíkú.

 

A népszerű stylist ráadásul nem csupán a nívós eseményeken elvárt estélyikkel zsonglőrködik hiba nélkül, kampányfotókhoz, magazinanyagokhoz éppúgy remek szetteket állít össze. Elizabeth Stewart ugyan a háttérben munkálkodik, keveset hallani róla, pedig lenyűgöző a munkássága, és valóban a legnagyobb nevekkel dolgozik együtt. Mindenkinek megtalálja a hozzá leginkább passzolószíneket, fazonokat, kifinomult érzékkel válogat a ruhák közül.

Amanda Seyfried a vörös szőnyegen ámulatba ejtő kreációkat visel, míg a hétköznapibb események alkalmával egyszerűbb, visszafogottabb vonalat képvisel stílusával. A maszkulin holmiktól sem riad meg, a híres stlyist bátran ad neki markáns, férfias darabokat, a babaarcú színésznőnek pedig még ezek a holmik is irtó jól állnak.

A legismertebb magazinok címlapján felbukkanó összeállítások is az ő kreativitását dicsérik. Elizabeth Stewart szárnyal, igazi tehetség, nem véletlen, hogy ennyi ismert és fantasztikus nő bízza rá a döntést alkalomról alkalomra.

 

Kiemelt kép: Rich Fury/Donato Sardella/Getty Images for NET-A-PORTER/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés