Bár minden évben frissülnek a trendek és újabb fazonokkal bővül a kínálat, a napszemüveg kiválasztását illetően a divat csak kevésbé számít, ezek a híres nők például az egyéniségüket, a stílusukat, vagy épp az aktuális öltözékük hangulatát vették alapul.

hirdetés

A napszemüveg nem csak hasznos, hanem öltöztet, ám az utóbbi tulajdonsága csak akkor jut érvényre, ha az arcformához, a frizurához, és a megjelenés karakterjegyeihez egyaránt passzol.

Az extravagáns szemüvegfazonok éppúgy divatosak idén, mint a klasszikus dizájnt, a nőiességet, vagy az eleganciát szem előtt tartó darabok. A vidám, bohém keretek akár az öltözék fókuszpontjai is lehetnek, míg az időtálló, letisztult verziók teljes mértékben belesimulhatnak a harmonikus összhangba.

Olykor nem könnyű rábökni egy-egy kreációra, hiszen a napszemüveg esetében különösen fontos, hogy jól illeszkedjen hozzánk, és önazonos módon tudjuk viselni, mivel elsősorban az arcot öltözteti. Vannak, akik a hangulatukhoz, az öltözékük színvilágához vagy mintázatához igazítják a kereteket, éppen ezért nem érik be egy darabbal, rengeteg változatot begyűjtenek az évek során. Míg mások a klasszikus kialakítású, „mindenhez is jó” kialakításokat kedvelik, amiket a szerelésüktől függetlenül bármikor be tudnak vetni. Az alábbi híres nők mindig stílusos megjelenéssel bírnak, és a napszemüveg esetükben egy fontos, sikkes részlet.

Ezek a híres nők nagyon érzik, mi áll jól nekik: a napszemüveg kiválasztásában is abszolút profik

Bár ízlésüket, stílusukat és életkorukat tekintve eltérő generációkat képviselnek, egy valami közös bennük, hogy nagyon értenek a sikkes összhang megteremtéséhez. Imádjuk, hogy mindig tudnak újat mutatni megjelenésükkel, és nem pusztán a divatot veszik figyelembe, hanem a saját kreativitásukat is beleviszik az összeállításaikba, amikor felöltöznek.

 

A 77 éves Helen Mirren a kortalan sikk, az időtálló elegancia, és a játékos részletek híve, az 58 éves Monica Bellucci pedig a klasszikus, letisztult nőiességet tartja szem előtt.

A 41 éves Katalin hercegné szintén szívesen visel napszemüveget, amikor teheti, formális eseményeken, hivatalos rendezvényeken ugyanis nem illendő viselnie. Ám szabadtéri sportmérkőzéseken, kötetlenebb programokon ő is előkapja a kedvenc szemüvegfazonjait, leginkább a visszafogott, egyszerű kiegészítőket pártolja.

Noha Gigi Hadid nemrég töltötte be a 28-at, Anne Hathaway pedig negyvenéves, a trendi stílusukat illetően sok közös vonás van bennük. Mindketten bátran viselnek feltűnő divatdarabokat, merészen keverik a retró és modern elemeket, ugyanakkor cseppet sem kaotikus az öltözékük, mindig elérik, hogy minden apró részlet maximális összhangot alkot. A napszemüveg náluk fontos kellék, és nem is vetik meg a menő, dizájnos kereteket.

Képeken mutatjuk a híres nők sikkes választásait, egyik-másik napszemüveg idén is éllovas a divatban.

Kiemelt képek: Neil Mockford/GC Images, Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés