A gyönyörű színésznő remek példát hozott arra, hogy két egyszerű darabot is lehet váratlan módon, rafináltan kombinálni. Marion Cotillard ingben és ultramini forrónadrágban bukkant fel a párizsi divathét vendégei között, az összkép mégis rendkívül sikkes, nőies és vonzó hatást keltett. Nem tolta túl a cicomát, egy szimpla napszemüveggel bolondította meg az outfitet.

hirdetés

Marion Cotillard szettje rafináltan egyszerű: a párizsi divathét egyik legsikkesebb vendége volt

A divatbemutatókon a híres vendégek is óriási figyelmet kapnak, ezért legtöbbjük formabontó, extrém összeállítással igyekszik megfelelni a a high fashion követelményeinek. Sokan úgy gondolják, hogy a választott szettnek nőiesnek, mégis feltűnőnek, illetve különlegesnek kell lennie ahhoz, hogy passzoljon a divathét forgatagához és hangulatához. Marion Cotillard rácáfolt erre, előkapta a vérében rejlő francia ízlést, s szimpla alapdarabokból alkotott zseniális outfitet.

Egy egyszerű inget viselt, amiben azért volt némi extra. A minták keveredését egyetlen darabbal oldotta meg a mix & match trend jegyében, ám a színek finom összhangja miatt cseppet sem kelt harsány hatást az ing eltérő mintázata.

Akár a legtöbb francia nő, Cotillard megdöbbentő zsenialitással találja meg az arany középutat a túlzó és a lezser holmik között. Egy szimpla fekete rövidnadrággal párosította az elegáns, különleges blúzt, ami azért valljuk be, szinte minden nő szekrényében ott lapul, még ha nem is ennyire mini formában.

 

A színésznő trükkösen vitte bele az outfitbe a franciás stílust. Apróságokkal egészítette ki öltözékét, amiktől még nőiesebb és kifinomultabb hatást keltett az egyébként teljesen szimpla darabokból álló összeállítás. A cipőjének nem volt ugyan 10 centis sarka, a mini sarokverzió éppen elegendő volt ahhoz, hogy nyújtsa és formálja a lábait, kiemelje a sziluettjét.

A fémhatású ékszerek és kiegészítők szintén feldobják a végeredményt. A cipő orrán látható dísz, az öv vagy a gyűrű tökéletes összhangot teremtett. Ami pedig végképp nem hiányozhat egy párizsi nő ruhatárából, az a sikkes napszemüveg! Marion Cotillard trendi darabot választott, amivel szó szerint megkoronázta divatos megjelenését. Laza, de nőies összeállítását finoman szőtte át a vintage hangulat, egy-egy fazonnal és dizájnelemmel érzékeltette a hatvanas évek divathatásait.

Kiemelt kép: Kristy Sparow/Getty Images.

Kép a cikkben: Kristy Sparow/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés