A nyári öltözködés legpraktikusabb darabjai a nőies kiegészítők. Ilyenkor kevesebb ruhaneműből áll a szett, így a stílusos összhangért gyakran a különféle dizájnelemek felelnek, mint például a csinos övek, kendők, táskák, melyek szépen feldobják a megjelenést. Nem muszáj őket halmozni, már pár aprócska, sikkes részlet is képes teljesen új szintre emelni az összeállítást.

hirdetés

A nyári öltözékek elmaradhatatlan elemei a kiegészítők. A nőies apróságok megadják a megjelenés esszenciáját, feldobják, sokszor szinte teljesen megváltoztatják az alapszettet. Roppant praktikusak, hiszen a jól megválasztott holmik sokféle stílusban bekerülhetnek a megjelenésbe. Ilyenkor senki sem szeret túl sok mindent magán viselni, ezért érdemes olyan darabokat keresni, melyek egész nap ideálisak.

Divatos nyári kiegészítők

A nyári divat nagy kedvencei a különféle kiegészítők. Szó szerint minden divatos, rengeteg alternatíva áll rendelkezésedre, ha szeretnéd valami plusszal megkoronázni az öltözékedet, ezért roppant könnyedén válogathatsz az üzletekben található darabok közül.

Napszemüveg

A hatalmas napszemüvegek reneszánszukat élik, a színes, kisebb szemüvegkeretek mellett főként ezek a verziók uralják a trendeket. A nagy lencsékkel érdemes óvatosan bánni, mivel keskeny arc esetén nem túl előnyösek. Ám, amint megtalálod a tökéletes darabot, garantáltan imádni fogod. A retró hangulatú, nagyobb szemüvegtípusok sokféle stílusba beültethetőek, ha pedig franciásra szeretnéd venni a figurát, akkor kalappal és vörös rúzzsal kombináld.

Láncos öv

A 2000-es évek nagy kedvence, a láncos öv tavaly a Chanel kifutóján tért vissza. A vagány ruhadarab remekül variálható, felkerülhet a bővebb fazonú ingruhákra, vagy a nadrágok derekára. Mivel egy igazán látványos divatelemről van szó, így ékszerre már nincs is szükség.

Kendő

A kendő már tavasszal is roppant népszerű volt, így a nyári felhozatalból sem hiányozhat. Univerzális kiegészítő, mely a hajba kötve, csuklóra tekerve, vagy lánccal, karkötővel kiegészítve övként használva egyaránt jól mutat, de akár a táska pántját, vagy a cipőt is díszítheti. Remekül feldobhatod vele a frizurát, copfba fonva igazán különleges, látványos összképet ad.

Hangsúlyos fülbevaló

Nyáron, a nagy melegben nem a legpraktikusabbak a nyakláncok, karkötők vagy gyűrűk. Ezzel szemben a fülbevalók nem izzadnak rá a bőrre, mégis látványosak. Idén nagyon divatosak a különféle virágos darabok, ám a színeket, mintákat sem érdemes kihagyni a repertoárból.

Szalmatáska

A nyári divat nagy kedvence a szalmatáska, ami bármilyen fazonban, színben bekerülhet a megjelenésbe. Szalmatalpú szandállal igazán csinos lesz az összkép.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Jeremy Moeller, Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés