Lionel Richie lánya, a most 22 éves Sofia korán kezdte a modellkedést. Tinédzser kora óta szerepel magazinokban és a legjelentősebb divatházak kifutóin is megfordult már. Egyre népszerűbb a divatszakmában, most a Juicy Couture kampányfotóival keltett feltűnést.

hirdetés

Hihetetlen, hogy az 1983-ban kiadott All Night Long című dal előadója már 71 éves. Lionel Richie neve még ma is ismerősen cseng – hiszen nincs olyan retró házibuli, ahol ne csendülnének fel a dalai -, de azt talán csak kevesen tudják, hogy Sofia Richie személyében az ő lányát tisztelhetjük.

A fiatal modell csak 168 centi magas, de ez cseppet sem izgatja a divatszakmát, hiszen angyali arcvonásaival és formás idomaival vonzza a figyelmet. Már kislányként is kitűnt különleges szépségével, szőke fürtjeivel. Testvére, a 39 éves Nicole Richie televíziós szerepléseivel vált ismertté, de Sofia is elég szépen araszolgat felfelé a népszerűség létráján.

Retró, minden mennyiségben!

A Juicy Couture összeforrt a 2000-es évekkel, és a plüss melegítőszettel. Az évezred elején a sztárok előszeretettel viselték a darabjaikat, sokszor a jó ízlés határait súrolva. A márka nem éppen a visszafogottságáról híres, sportos ruháit szereti minél különlegesebbé varázsolni. Így születettek meg a színes szabadidőruhák, amelyeken mindig ott csillogott a nevük vagy logójuk.

A kényelmes viselet azonnal felkapott lett, hiszen olyan hírességek hordták, mint Britney Spears, Paris Hilton, vagy Nicole Richie. Annyira imádták a Juicy Couture darabjait, hogy volt, amikor még a vörös szőnyegre is melegítőszettben érkeztek. Ennek köszönhetően a márka termékei nagyon kapóssá váltak, a fiatalok pedig tömegével viselték a túldíszített felsőket, nadrágokat.

A diszkós-sportos megjelenés az utóbbi években háttérbe szorult, talán épp ezért keveset lehetett hallani az extrém márkáról, egészen mostanáig. Idén ünneplik a megalapításuk 25. évfordulóját, és ebből az apropóból a Kappa sportmárkával közösen készítettek egy kapszulakollekciót. Ez nemcsak a kollaboráció miatt különleges, hanem, mert azokat az ikonikus darabokat tartalmazza, amelyeket húsz évvel ezelőtt imádtak a nők.

Sofia Richie, mint It Girl

A kampányhoz a fiatal modellt, Sofia Richie-t kérték fel, aki tökéletesen hozza 2000-es évek hangulatát. Túlzó sminket, csillogó ékszereket és magas sarkú cipőt visel a melegítőszettekhez, és természetesen a biciklisnadrág sem maradhat ki a repertoárból. A képeket elnézve rögtön valamelyik amerikai romantikus komédia jut az ember eszébe, hiszen azokban pont így öltöztek a lányok.

Sofia nagyszerűen hozza a rá bízott figurát, és az ember lányának hamar nosztalgikus érzése támad. Ettől függetlenül a képek dögösek lettek, amelyekbe még a tangavillantás is belefért.

 

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés