Sofia Richie 22 éves kora ellenére már öreg motorosnak számít a modellszakmában. Több évvel ezelőtt Madonna ruhamárkáját is népszerűsítette, és a neves divatházak kifutóin is rendre megfordul. Lionel Richie lánya nem jön zavarba attól, ha abszolút természetesnek kell lennie, sőt, a natúr smink jobban áll neki, mint az erős cicoma!

hirdetés

A 71 éves, híres énekes-dalszerző lánya csupa meglepetés: a vadító bombanő és a bájos, szőke angyal szerepében egyaránt meggyőző. Tavaly a Juicy Couture kampányában dögösködött a fiatal modell, még tangát is villantott a retró divat kedvéért.

Idén azonban egész más oldalát mutatja meg a sokoldalú tehetség: a Weekend Max Mara őrületesen színes tavaszi-nyári kollekcióját szemlélteti, alig sminkben. A Flutterflies névre keresztelt szivárványszínű felhozatal nem spórol a vidám árnyalatokkal és mintákkal, igazi bohókás hangulatot teremt a pillangókkal és a grafikus ábrákkal.

Sofia Richie nem vitte túlzásba a cicomát: a natúr smink jobban áll neki

Dewey Nicks napsütötte, vidám képei garantáltan meghozzák a nyári hangulatot, pláne a sokszínű ruhák, melyek abszolút összepasszolnak. A Max Mara Weekend vonala Donald Robertsonnal működött együtt, aki a grafikus nyomatok, és a feliratokkal megtervezett minták létrehozásában segédkezett.

 

Lionel Richie 22 éves lánya hamvas kamaszlánynak néz ki a fotókon, akinek szalmaszőke, kócos haján derűsen játszadozik a napfény. Ebben a színtobzódásban nem hiányoljuk a hangsúlyos sminket, ezt Kristin Hilton is jól érezte, aki csak finom, natúr színeket tett fel frissítés gyanánt a modell arcára.

Ruslan Nureev a ruhák által kínált felszabadultság érzését igyekezett megfogni ezzel a szélfútta hatású, légiesen könnyed frizurával, ami csodásan passzol a természetes megjelenéshez.

A szivárványszínű csíkok többnyire letisztult, egészen elegáns vonalvezetéssel találkoznak, mégis úgy működnek az öltözékben, mint egy energiabomba. Sofia Richie rég szerepelt ennyire kedves kampányban, amelyben nem a vadságon, hanem a természetességen van a hangsúly.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/Getty Images.

Képgaléria képei: Dewey Nicks/Weekend Max Mara.

  • Megosztás:
hirdetés