Nora Roberts az egyik legnépszerűbb amerikai írónő. A romantikus könyvek szerelmesei imádják fordulatos, izgalmas műveit. A 71 éves írónő remek stílusával szintén feltűnést kelt. Szereti a nőies fazonokat, de még a mélyen dekoltált darabokat is elképesztő eleganciával tudja viselni.

hirdetés

Nora Roberts egy véletlennek köszönhetően kezdett el írni: hóvihar tombolt, ezért nem tudta elhagyni az otthonát, és szerette volna valami hasznossal elütni az időt. A hobbi hamar hivatássá vált, a 71 éves írónő pedig manapság az egyik legnépszerűbb szerző. Nora több fiútestvérrel rendelkezik, ezért a férfi karaktereket roppant árnyaltan, valósághűen tudja ábrázolni.

Az évek során több mint száz könyve jelent meg, írt novellákat, egy ideig pedig írói álnevet használt. Azóta több művét megfilmesítették. Nora Roberts továbbra is aktívan dolgozik, idén már négy kötettel örvendeztette meg a romantikus regények kedvelőit. Az írás mellett azért az elegáns eseményekre is szakít időt, az efféle alkalmakkor mindig megvillantja visszafogott, ám nőies stílusát.

Nora Roberts a mélyen dekoltált ruhákat is elegánsan, kifinomultan tudja viselni

Nora Roberts stílusát finom elegancia jellemzi. Az írónő sokszor jelenik meg formális eseményeken, ahol mindig betartja a szigorú öltözködési szabályokat. A kevésbé hivatalos alkalmakkor sem szokott farmert húzni, megmarad a jól bevált nőies egészruha vagy szoknya, illetve blézer kombinációjánál.

 

Legtöbbször olyan ruhakreációt választ, amelynek mélyebb a kivágása. Az efféle ruhakölteményekkel könnyű hibázni, hiszen a dekoltált darabok olcsóvá, kihívóvá, túlzóvá tehetik a megjelenést. Ám az írónő megtalálta az arany középutat, amivel mindig finoman elegáns lesz az összkép.

A nagyobb kivágást hosszú szoknyarésszel szokta ellensúlyozni, a nyakát szinte sosem hagyja szabadon, mindig visel valami ékszert. Ha rövidebb ruhadarabot választ, akkor kihagyja a mély dekoltázst. Ilyenkor blézerrel vagy más kiegészítőkkel dobja fel a megjelenését.

A színekkel sem szokott spórolni, imádja a vidám árnyalatokat, mintákat, mégsem viszi túlzásba a feltűnő darabok halmozását. A megjelenése mindig elképesztően elegáns, legyen szó bármilyen alkalomról. Nagyszerűen variálja a stílusához illő ruhadarabokat.

A bevált trükkjeit könnyű ellesni, és a formálisabb, elegánsabb eseményeken jól jöhetnek. Nora Roberts mindig nagyon nőies, visszafogott, ám a szerelése mégsem kelt unalmas vagy ódivatú hatást. Alkalomhoz illően öltözködik, miközben kihangsúlyozza adottságait. Az évek során megtanulta, hogy mely fazonok állnak neki a legjobban, általában ezeket ölti magára.

 

Kiemelt kép: Mike Coppola / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés