Jane Fonda kedvence korábban a tépett fazonú hosszú haj volt, amit gyakran ritkásra szedett frufruval viselt. Később sokszor kísérletezgetett, hogy melyik rövid haj áll neki a legjobban, merész frizuraváltásaival pedig nincs egyedül. A hírességek között szép számmal akadnak olyanok, akik szinte minden hosszban és stílusban kipróbálták már a frizurájukat.

hirdetés

A hollywoodi színésznők között nem kirívó, ha valaki havonta új hajszínnel, vagy fazonnal frissíti a frizuráját. Vannak, akik göndör fürtökről egyenes tincsekre váltanak, mások pedig a hajhosszal játszanak picit.

Bár a legtöbb színésznő az egészen rövid frizuráig nem merészkedik el, az alábbi hírességek bátran bevállalták a mini bob és a pixie fazontípusokat.

A hosszú vagy rövid haj áll nekik jobban?

Igaz, megesik, hogy egy szerep kedvéért változik a frizurájuk, ezekről a nőkről mégis elmondható, hogy merészen váltogatják a hajstílusukat. Jane Fonda ma már az ősz haját is felvállalja, ezüstös tincseit pedig egy fiatalosan tépett, rövid fazonnal tette még vagányabbá.

Sharon Stone, Natalie Portman, és Anne Hathaway sem ragaszkodik erősen a hosszú lobonchoz, mindegyiküknek volt már olyan korszaka, amikor teljesen rövidre vágatták a hajukat. Kinek melyik állt jobban?

 

 

Kiemelt kép: Amanda Edwards, Steve Granitz, S. Granitz/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés