Nicole Kidman a WSJ. magazinnak állt modell, csodás képeinek hangulatvilágával egy kicsit visszaidézi a múltat. Végre nagyon egyben van, és újra a régi fényében ragyog!

hirdetés

A színésznőnek korábban meggyűlt a baja a botoxszal, ebből nem nagyon tudott titkot csinálni, hiszen egy időre teljesen megfagyasztotta a vonásait. Bár első félresikerült próbálkozásai után azt nyilatkozta, nagyon megbánta, amit a bőrével tett, később is előfordult párszor, hogy hangyányit felpüffedt, vagy feltűnően tükörsimára feszített arccal jelent meg a nagyközönség előtt.

Nicole Kidman visszapörgette az időt: mintha régi önmagát látnánk a képeken

Úgy hírlik, ma már inkább a kozmetikusa tanácsait követi, és alternatív módszerekhez folyamodik, hogy megőrizze bőrének üdeségét és egészséges fiatalosságát. Bárhogy is van, a WSJ. magazin májusi divatanyagához remek fotók készültek róla, melyek kicsit visszarepítenek minket a kilencvenes évekbe.

Nicole Kidman göndör frizurával, finom, natúr sminkben, és a stílusához közel álló ruhákban pózolt, mindenféle fakszni nélkül. Igaz, egy kis retussal megtámogatták a művészi hangulatú fotókat, ám ettől még nem lett túlságosan művi és mesterkélt az összkép. A képekhez videóinterjú is készült, melyben szintén remekül fest a színésznő.

 

Kiemelt kép: Amy Sussmann/Getty Images.

Képgaléria képei: Bibi Cornejo Borthwick/WSJ. magazine

  • Megosztás: