Télen egy csinos garbó viselése már önmagában meghatározza a letisztult kisugárzást. Bármilyen meglepő, egyetlen kulcsdarab segítségével is határozottan fokozható a vonzerő.

hirdetés

A garbó viselése télen szinte kötelező

Csak egy szimpla pulóver, mint a többi. Mégis van benne valami plusz, valamilyen extra stílusfűszer, amitől egészen más hatást kelt, mint egy egyszerű kötött szvetter. A garbónyakú felsők magukban hordozzák a letisztult, nőies megjelenés esszenciáját, tökéletesen megfelelnek arra, hogy finom eleganciát csempésszenek az öltözékbe.

Tényleg nincs bennük semmi extra, a francia nők szerint azonban egyértelműen ott a helyük a téli ruhatárban. Egy garbó visszafogott, kifinomult és sikkes hatást kelt, bármilyen stílussal vegyítve felerősíti a nőies vonzerőt. A réteges öltözködésnek remek alapját képezi, a hidegben nem csak mutatós, hanem komfortos és kellően meleg outfitet dobhatsz össze egy magas nyakú pulóver segítségével.

A galériában mutatunk néhány inspiráló összeállítást, amelyek garantáltan feldobják a téli megjelenést. Szimpla alapdarabokból épülnek fel, a garbó azonban mindegyiket elegánssá és stílusossá varázsolja.

 

A garbó abszolút előnyben van a többi felsővel szemben a téli időszakban. A magas nyakszabás miatt már eleve praktikus, ám ebben az esetben a funkcionalitás cseppet sem megy a nőiesség és a tiszta vonalvezetésű összkép rovására.

Sokan alapvetően a komfortérzet miatt választják, azonban a garbók magukban hordozzák a stílusos elegancia és a nőiesség jegyeit. A jelenség tulajdonképpen megmagyarázhatatlan, mégis működik. Persze nem mindenkinek áll jól az emelt nyakszabás, mindenképpen figyelembe kell venni az alkati adottságokat ahhoz, hogy a vonzerőnövelő hatás valóban érvényesülni tudjon.

A garbó szuperül működik réteges szettekben. Blézerrel kombinálva elképesztően elegáns, de a vékony, finomkötött darabokat más kötött cuccokkal is kombinálhatod. V kivágású pulcsikkal, kardigánokkal sikkes téli összképet teremt. Akár ingek, ruhák alá is felveheted őket, de a kedvenc őszi overallodat sem kell még a szekrény mélyére száműznöd, ugyanis egy garbóval kombinálva a téli szezonban éppúgy viselheted.

Az emelt nyakszabás nem csupán a pulcsik esetében működik, a kötött ruhák között szintén érdemes szétnézni. Bármilyen fazont választasz, a garbós nyakfazon garantáltan sikkessé, elegánssá és stílusossá teszi majd az összképet.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés