Shakira elképesztően remek formában van, a karácsonyi kampányhoz készült fotók abszolút fókuszba helyezik a 45 éves énekesnő fantasztikus alakját és nőies kisugárzását. Általában nem takargatja formás, tónusos testét, most azonban igazán különleges, visszafogott módon mutatta meg magát, igazi dívaként ragyog a képeken. Ezzel az anyaggal hivatalosan is elkezdődött a karácsonyi szezon!

hirdetés

Ezek a fotók Shakira kifinomult nőiességét hangsúlyozzák, egészen különleges módon

A divatrajongók már megszokhatták, hogy az ősz végéhez közeledve a legtöbb márka előrukkol a legújabb karácsonyi kampányával. Nem egyszerű feladat minden évben megújulni, az ünnepi szezon szűk keretek közé szorítja a lehetőségeket. A legtöbb esetben a koncepcióval igyekeznek elérni a kívánt hatást, azonban számos alkalommal az anyagban szereplő modell, színésznő vagy éppen énekesnő személye teszi igazán különlegessé az eredményt. A Burberry abszolút biztosra ment idén, Shakira telitalálat csodás kisugárzásával. Elbűvölő kampányképekkel nyitották meg a karácsonyi időszakot.

A fotókat Torso készítette, míg a stylingért Julia Sarr-Jamois volt felelős. Nem is lehet szó nélkül elmenni a csodás ruhaköltemény mellett, amely igencsak sejtelmes, mégis kellően kifinomult és nőies kisugárzást kölcsönöz az énekesnőnek. Az áttetsző anyagot csupán néhány felirat és strassz díszíti, ezzel kifejezetten ünnepivé varázsolva Shakira megjelenését.

Képek: Torso/Burberry.

 

A gyönyörű énekesnő karcsúbb, mint valaha. Bár már sokszor bebizonyította, hogy negyven felett is meg lehet őrizni a feszes, csinos tónusokat, a fotók láttán még a legnagyobb rajongók is ámulatba esnek. Annak ellenére, hogy a ruha roppant különleges, mégsem túlzó vagy csicsás az összkép, a koncepció tökéletesen passzol Shakira személyiségéhez. A frizuráját egyszerű copfba fogták össze, a sminkkel sem estek túlzásba, a kampányfotók talán éppen ettől válnak olyannyira különlegessé.

A hatalmas divatrajongók számára már ismerős lehet a ruha, hiszen a gyönyörű kreáció nem először tűnik fel a nagyközönség előtt. A 2022-es Met-gálán Kate Moss húszéves lánya, Lila jelent meg a csodás darabban.

Kép: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue/Getty Images.

 

A divatanyagban egy elegáns, mégis hétköznapi összeállítás is feltűnik, amely hűen tükrözi a Burberry stílusjegyeit, legfőképp a jellegzetes kockás mintázatot.

Képek: Torso/Burberry.

 

A karácsonyi kampányhoz készült kisfilmben még több szettet mutat meg az énekesnő. A szürreális videóban is remekül hozza a határozott, mégis kifinomult nőiességet.

 

Kiemelt kép: Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Torso/Burberry/Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés