Shakira pontosan tudja, milyen szabású ruhák mutatnak jól kisportolt, nőies alakján. A rá jellemző stílusjegyeket a vörös szőnyeges outfitekbe is belecsempészi, minden alkalommal tökéletesen passzol hozzá a kiválasztott ruha. Az énekesnő rendkívül sokoldalú, ami az öltözködésében úgyszintén megmutatkozik, ebből adódóan a szettjei igencsak eltérő vonalon mozognak. Gyakran jelenik meg hercegnős, csillogós cuccokban, de a vagányabb, dögösebb irányzatok sem állnak távol tőle.

hirdetés

Ezek a ruhák voltak Shakira legemlékezetesebb választásai

A Shakira név hallatán, sokaknak azonnal a jellegzetes hangszín ugrik be elsőre, amihez nem sok hasonló akad a zeneiparban latin és pop vonalon. A 45 éves énekesnő azonban nem csupán hangi adottságaival vált rendkívül egyedivé és utánozhatatlanná, az öltözködési stílusa szintén rejteget pár sajátos elemet. A hétköznapi megjelenésén túl, az elegáns szettjei is tartogatnak jellegzetes részleteket, a vörös szőnyegen éppúgy hű marad önmagához.

A galériában összegyűjtöttük Shakira legemlékezetesebb, legikonikusabb vörös szőnyeges szettjeit. Stílusában számos eltérő irányzat fedezhető fel, a hercegnős, csillogós darabokért éppen annyira rajong, mint a dögös, vadabb szerelésekért. Azt pedig különösen nehéz lenne elfelejteni, amikor az énekesnő ugyanabban az outfitben jelent meg egy eseményen, mint amit Pink is választott.

 

Noha a kétezres években nem számított divatikonnak, és volt pár mellényúlása, azt sem szabad elfelejteni, hogy csupán az akkori trendeket követte. A hasvillantó pólók és csípőnadrágok alapdarabnak számítottak Shakira szekrényében, ám amint elmúlt a furcsa divathullám, az énekesnő is túladott a megosztó holmikon.

Imádja a díszes, flitteres, csillogó ruhákat. Szívesen játszadozik az aranyszínnel, vagy az arra hajazó árnyalatokkal, amelyek kifejezetten passzolnak bőrtónusához. Az énekesnő gyakran visel csizmát az elegánsabb öltözékekhez, ám az összkép mégsem válik lezserré vagy hanyaggá. Általában magas sarkú verziót választ, ami sokkal finomabbnak és nőiesebbnek mutatja a lábbelit.

A dekoltázsvillantás sem ritka Shakira esetében, ám még a mélyebb, látványosabb kivágással is mesterien trükközik. Nem esik át a ló másik oldalára, finoman és nőiesen mutatja meg formás alakját. Az énekesnő rengeteget edz és táncol, tónusos, szálkás alakja irigylésre méltó. Gyakran visel röviden szabott ruhákat, amelyek megvillantják izmos lábait, ám ettől még nem kihívó az összkép.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés