Shakira még manapság is a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, annak ellenére, hogy ritkán jelentkezik új dallal. A rádiók folyamatosan játsszák a régi slágereit, ezért nincs, aki ne ismerné a latinos hangzású popszerzeményeket. A 44 éves híresség fantasztikus hangja mellett a szexi táncmozdulataival és bomba alakjával is mindig feltűnést kelt. Utóbbit most feszülős tornadresszben mutatta meg.

hirdetés

Shakira karrierje a kétezres évek elején indult be, ekkor vált világszerte ismertté. Különleges hanggal rendelkezik, a slágerek latinos hangzását pedig mindig vérforraló hastánccal egészíti ki.

Az énekesnő 2013-ban adott életet első gyermekének, a szülés után pedig alig három hónap leforgása alatt 14 kilótól szabadult meg. Zumba alapú fitneszprogrammal és cross tréninggel nyerte vissza karcsú alakját, és azóta is rendszeresen edz, illetve a tánc szintén a mindennapjainak a része.

Shakira két gyermek édesanyja, ezért az utóbbi időben főként a családjára fókuszált. Bár vállalt fellépéseket – tavaly például a Super Bowlon adott egy fergeteges koncertet Jennifer Lopezzel közösen –, illetve fotózásokat, ennek ellenére keveset volt rivaldafényben. A 44 éves énekesnő idén nyáron jelentette meg az új kislemezét, most pedig az amerikai Cosmopolitan címlapján kápráztatott el mindenkit.

A Super Bowlt egyébként őrületes felkészülés előzte meg, Shakira nem is titkolta, hogy rengeteget tett azért, hogy falatnyi ruhájában tökéletes alakot villantson. A táncpróbák napjain egyébként is szinte megállás nélkül mozgott, de emellett 90 perces táncos alapú fitneszedzéseket, egyórás súlyzós gyakorlatsorokat, valamint HIIT tréningeket is beiktatott.

Az étrendjét az erős fizikai igénybevételnek megfelelően alakította át úgy, hogy az izomfejlődést támogassa, viszont esélyt se adjon a plusz kilók és a zsír gyarapodásának. Mondjuk, ennyi edzés mellett ez elég nehezen ment volna, de a másik szempont az energikusság és az egészség megőrzése volt.

Shakira ezüst tornadresszében visszarepít a ’80-as évekbe

Az énekesnőről igazán nosztalgikus hangulatú képek készültek. A fotósorozat felidézi a nyolcvanas évek edzőtermeinek hangulatát. Shakira feszülős tornadresszekbe bújt, és épp olyan, mint a korszak népszerű fitneszoktatói.

Az elmaradhatatlan harisnyát is felkapta, akkoriban a nők fényes anyagból készült cicanadrággal egészítették ki az utcai és az aerobikszerelésüket, Shakira ezt most harisnyanadrágra cserélte. Az összképet a csillogós, tűsarkú csizma teszi teljessé.

Az ezüst kreáció mellett egy piros latexet is bevállalt az énekesnő, amit egy övvel egészített ki a stylist. A szerelés nagyszerűen hangsúlyozza Sharkira csodás alakját.

A fárasztó edzéseket Shakira is mindig egy frissítő zuhanyzással zárja, ez a momentum egy kicsit másként jelenik meg a magazinfotón. Ehhez a Versace egyik új kreációját kapta fel, ami csodásan kiadta nőies vonalait.

Nagyszerű fotók készültek az énekesnőről, a kiválasztott dresszek szuperül hangsúlyozták csinos alakját. Shakira bomba formában van, sokat edz, ezért a környezet is nagyszerűen passzolt hozzá. A képeket Ellen von Unwerth készítette az amerikai Cosmopolitan számára. A helyszínnel és a ruhákkal megidézték a nyolcvanas évek aerobikőrületét, hiszen a táncos, ugrálós órákon a nők mindig ilyen darabokat viseltek.

 

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/FilmMagic / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés