Vanessa Williams számos filmes produkcióban szerepelt már, a legtöbbeknek a Született feleségek című sorozatból lehet ismerős. A színésznő nem csak plasztikai beavatkozásaival, fantasztikus stílusával éppúgy hangossá teszi a sajtót.

hirdetés

Vanessa Williams stílusa elképesztően sikkes és nőies

A Született feleségek című sorozat hatalmas népszerűséggel robbant be a filmes világba, sokan még mind a mai napig nagy rajongói a szériának. A legtöbb színésznőt már más produkcióban is láthatta a közönség, sokuk számára mégis a Lila Akác közben történt izgalmas események hozták meg a valódi hírnevet. Bár Vanessa Williams csak később csatlakozott a stábhoz, a nézők egy részének a méltán elismert sorozatból lehet ismerős.

A színésznő kimagasló tehetsége mellett plasztikai beavatkozásaival is felhívta magára a figyelmet, sokáig eltorzult arca miatt volt hangos a sajtó. Tény, hogy nem finomkodik a botoxkezelésekkel, ám kifinomult, nőies stílusa legalább akkora figyelmet érdemel.

 

Az 59 éves színésznő mindig elképesztően csinos, gyakorlatilag nem tud hibázni a divatos szettek összeállításakor. Teljesen mindegy, hogy milyen eseményről van szó, a választása minden alkalommal abszolút telitalálat. Még egy lezser, átlagos farmert is fel tud dobni, pár csillogó ruhadarabbal és ékszerrel egy pillanat alatt elegánssá varázsolja a hétköznapi darabot. Egy igazi klasszikus trükköt alkalmaz, hogy garantáltan nőiessé váljon az összkép, ugyanis Vanessa imádja a magas sarkú cipőket.

Gyakran visel kétrészes szetteket, a blézer és az elegáns nadrág párosa már önmagában eleganciát kölcsönöz. Általában finom, könnyed anyagokat választ, már ha a blúzokat vesszük alapul. A selyem és a csipke rendszeresen feltűnik a ruhatárában. Nem riad meg az élénkebb mintáktól és árnyalatoktól sem, a színes, vibráló öltözködés ráadásul tökéletesen passzol a bőrtónusához, sőt, üdévé teszi a megjelenését. A színésznő elképesztő formában van, amit természetesen nem csak a botoxnak köszönhet. Trendi öltözködésével éppúgy hozzátesz a kifogástalan megjelenés megőrzéséhez.

A sminkre és a frizurára éppúgy szintén kiemelt hangsúlyt helyez, amitől letisztulttá válik az összkép. Nem a nagy flancolás híve, bár a sikkes, elegáns külsőt megkívánó eseményekre feltűnőbb, merészebb makeupot készít. Általában natúr, bézses árnyalatokkal dolgozik, amelyek remekül passzolnak a színésznő mediterrán stílusához, megjelenéséhez. Frizuráját már hosszú évek óta ugyanúgy viseli, ragaszkodik a jól bevált fazonhoz és árnyalathoz. Ettől függetlenül mindig visz bele egy kis változatosságot, általában csinos loknikkal dobja fel az eredményt.

Kiemelt kép: Bruce Glikas/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés