Stella McCartney kampánya nem csupán a csodálatos vegán bőr és bársonytextúrák miatt izgalmas, a képek főszereplője szintén magára vonzza a tekintetet. A Stranger Things vörös hajú színésznője úgy pózol a kamerák előtt, mintha mindig is ezt csinálta volna. Sadie Sink egy farmon mutatja be a téli trendek különleges, változatos repertoárját, személyisége és természetes kisugárzása remekül passzol a naturális koncepcióhoz.

hirdetés

Sadie Sink a téli trendek legmenőbb darabjait mutatta be

Sadie Sink mindig tud meglepetéseket okozni. Miközben a Stranger Things című sorozatban inkább titokzatos, szomorkás oldalát mutatja meg, amelyre a sorozat készítői még az öltözködésével is rátesznek egy lapáttal, ebben a téli divatkampányban üdítő vidámsággal vonultatja fel a téli divat legmenőbb trendjeit. Stella McCartney izgalmas, különleges darabjai az amerikai művész, Frank Stella munkásságát idézik.

A képek egy farmon készültek, a koncepció remekül passzol a márka hitvallásához. Nem is találhattak volna természetközelibb helyszínt a vegán bőrt, állatmentes anyagokat tartalmazó kollekciónak. A vidéki hangulatba Sadie Sink is remekül beleillik a maga naturális szépségével, miközben ízlésesen csempészi bele a nyugodt, harmonikus világba a nagyvárosi sikket.

A kollekcióban látványosan keveredik a modern divat és a retró hangulat. Szó se róla, manapság valóban tombol a retró láz, így cseppet sem meglepő, hogy az aktuális trendek egyes darabjai a hetvenes, illetve nyolcvanas évek stílusát idézik. Sadie Sink kellő határozottsággal viseli a téli szezon legmenőbb fazonjait. Az elegáns és a lezser cuccok éppen annyira jól állnak neki.

A fotózás igazi művészet. Noha a divatkampányok általában az aktuális kollekcióra fókuszálnak, Stella McCartney kampányanyaga már-már kézzel fogható érzelmeket közvetít. A fantasztikus ruhák, a gyönyörű színésznő jelenléte és a természet, valamint az állatok közelsége nyugodt, harmonikus atmoszférát teremt.

A modellválasztás valószínűleg nem volt véletlen. Sadie Sink abszolút osztja a márka hozzáállását és azokat az értékeket, amelyeket a Stella McCartney divatmárka képvisel. Vegánként éli mindennapjait, ráadásul a művészetek sem állnak távol tőle. A divatanyag éppen ettől olyan hiteles, hiszen a szemmel látható dolgokon túl egy gondolati hátteret is megfogalmaz.

Ami még inkább bájossá és befogadhatóvá teszi a divatanyagot, azok a kedves videók és az aranyos fotó, amin a tervező és a modell együtt látható. Stella McCartney és Sadie Sink között láthatóan óriási volt a harmónia, talán éppen ezért sikerült ilyen különlegesre a téli kampány. A világhírű tervezőnő még egy közös fotót is posztolt, amely láthatóan a fotózáson készült.

 

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/Getty Images.

Cikkfotók: Theo Wenner/Stella McCartney.

  • Megosztás:
hirdetés