A Stranger Thingsből megismert Millie Bobby Brown a rajongók szeme előtt nőtt fel, mára kész, felnőtt nő, aki igazi sztárrá avanzsált az elmúlt pár évben. A most 18 éves színésznő még gyerek volt, amikor debütált a sorozat, manapság pedig a színészi pályája mellett modellként és divatikonként is népszerű. A fiatalok imádják a stílusát, nem véletlenül, valódi kaméleon, aki remek érzékkel váltogatja külsejét, miközben pontosan tudja, mi az, ami jól passzol hozzá. A frizurák terén is sok mindent kipróbált, és eddig egyszer sem hibázott.

hirdetés

Millie Bobby Brown nevét a Netflix sikerszériájának köszönhetően ismerte meg a nagyközönség. A fiatal színésznő még gyerek volt, amikor megkapta Tizenegy szerepét a Stranger Thingsben. Már akkor rengeteg rajongót szerzett magának, tehetségére, megkapó kisugárzására és bájos megjelenésére sokan felfigyeltek.

Idővel a nagyobb divatmárkák is kapkodni kezdtek utána, rendszeresen együttműködik a Louis Vuitton márkával. Tavaly saját kollekciója jelent meg a Conversszel közösen, emellett napszemüvegeket tervezett, és elindította a szépségmárkáját Florence by Mills néven. Millie tehát alaposan bebetonozta magát a divatvilágban, és láthatóan odavan a trendekért. Szereti a nosztalgikus irányzatokat, melyek gyakran meg is jelennek az összeállításaiban. Roppant izgalmasan öltözködik, a legjobb kiegészítője például a frizurája, amit változatosan szeret viselni.

Millie Bobby Brown sikkesen variálja az eltérő fazonokat: ezek a frizurák a kedvencei

Millie Bobby Brown szinte teljesen kopasz volt akkor, amikor a Stranger Things elkezdődött. A szerep miatt vágták egészen rövidre a haját, így egy darabig pixie-fazont viselt. Később ezt egy bob váltotta fel. A sikkes vágást könnyű ellesni, ahogyan a formázással sem kell sokat bajlódni. A színésznő választékát itt oldalra helyezték, ettől komolyabb és dúsabb hatást kelt a frizura.

 

Millie szívesen trükközik a választékokkal, illetve a formázással. A lágy hullámokkal felturbózott, középen elválasztott hajviselet idén nyáron is roppant divatos, ezért a természetesség kedvelői bátran bevállalhatják. A tengerparti hullámokkal nem kell sokat bajlódni, egy szorosabb fonással is el lehet érni a loknikat.

 

Zsenge fiatalkora ellenére határozott elképzelése van arról, milyen stílusú öltözékek passzolnak személyiségéhez. A színésznő nem veti meg a retró dolgokat, és alkalmanként vintage elemek is visszaköszönnek a megjelenésében. Millie itt Jackie Kennedy egyik legendás hajviseletéből merített inspirációt, melyet Kris Jenner is elsütött a Met-gálán. A választékkal, csatokkal egy kicsit modernebbé, fiatalosabbá tette az összeképet. Ez a frizura sem igényel nagy kézügyességet, csak be kell szárítani.

 

A kiengedett fazonok mellett a feltűzött frizurák szintén nagy kedvencei. Ez a fejtetőn lévő konty kicsit szélfútta hatást kelt, erre csak ráerősítenek az arcába omló, kusza tincsek. Szintén egyszerű elkészíteni, hiszen csak készíteni kell egy copfot, majd hullámcsatokkal megtűzni és fixálni.

 

A rendezettebb hajviseletekkel szintén szívesen kísérletezik. Ez a konty hasonlóan készült, mint az előző, mégis teljesen más hatást kelt. Itt szorosabb az alapcopf és egyetlen tincs sem lóg ki a feltűzött zsemlekontyból.

 

Millie Bobby Brown nem minden estetben ragaszkodik a bonyolult frizurákhoz, előfordul, hogy egyenesre vasalt, kiengedett hajviselettel lép a vörös szőnyegre. Egy ilyen haj esetében csupán a választékkal tudsz trükközni.

 

Millie barnából apránként szőkére váltott, és a haját is levágatta. Egy rétegesen kialakított fazont választott, így dúsabbnak, optikailag tömöttebbnek tűnik a frizurája. A lágy hullámok szépen felerősítik ezt a hatást.

 

A Stranger Things új évadának a premierjén villantotta meg az új frufruját, mely igazodik az aktuális trendekhez. Nincs egyenesre vágva, vannak benne rövidebb és hosszabb tincsek. A hosszú lobonccal kiegészítve igazán franciás, lezser hatást kelt az egész megjelenése.

 

Kiemelt kép: Arturo Holmes / Getty Images. 

Képek a cikkben: NurPhoto, Noam Galai, Paul Zimmerman, David M. Benett, Dave J Hogan, Dimitrios Kambouris, NBC, Steve Granitz, Jon Kopaloff, Dominik Bindl, Arturo Holmes / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés