Millie Bobby Brown a kilencvenes évek hangulatát idézi meg a címlapon, ikonikus szettekben, múltidéző frizurákkal és sminkben kapták lencsevégre. A retró módi elképesztően jól áll neki, pont úgy fest, mintha egy harminc évvel ezelőtti sorozat jelenetéből lépett volna ki.

hirdetés

A Stranger Things színésznője a való életben sem veti meg a retró stílust, a legutóbbi fotózásán pedig tetőtől talpig egy kilencvenes évekbeli dívának öltözött. Millie Bobby Brown pont úgy fest a fotókon, mintha az akkoriban futó sorozatok valamely jelenetéből lépett volna ki, a stylist, a sminkes és a fodrász nagyon megtalálta a harmonikus összhangot. A címlapfotó alapján azt gondolnánk, hogy a magazin egy kilencvenes évekbeli példánya került a kezünkbe.

A Glamour magazin az év nőjének választotta a mindössze 19 éves színésznőt, aki igazi vagánysággal vállalta a dögös fotózást.

A színésznő elképesztően fiatalon, 2016-ban vált világszerte ismertté, amikor a Stranger Things című sorozatban egy kulcsszereplőt személyesített meg. A széria sikere azóta is töretlen, Millie Bobby Brown pedig felnőtt nővé érett a rajongók szeme előtt. Míg korábban a tinilányok öltözködésére, stílusára volt hatással, mára nem csupán a fiatal korosztály nézi áhítattal lehengerlő megjelenését. Igazi retró dívaként tündököl a fotókon, a kilencvenes évek sikkje elképesztően jól áll neki.

Millie Bobby Brown nagyon átérzi a kilencvenes évek hangulatát

A hatalmas fülbevalók, a klasszikus kilencvenes évekbeli ruhadarabok tökéletesen hozzák azt a hangulatot, amit egy cirka harminc évvel ezelőtti borítótól várna az ember. Ha nem tudnánk, hogy Millie Bobby Brown még csak 19 éves, simán elhinnénk, hogy egy régi fotósorozat került most elő a fiókból. A retró láz határtalanul tombol, cseppet sem meglepő, hogy a koncepció egy efféle harmóniára épül.

A múltidéző sminkek és frizurák, valamint ezek a szettek egyáltalán nem állnak távol a színésznő stílusától. Millie Bobby Brown ugyanis gyakran választ hasonló retró holmikat, sőt, a frizuráját sem most először hordja kakastaréjszerű konttyá formázva. Számos eseményen és rendezvényen tűnt már fel olyan külsővel, mintha épp a kilencvenes évekből teleportált volna, a retró sikk határozottan átszövi személyes, egyedi stílusát és ízlésvilágát.

A középen elválasztott frizura, az apró csatok, az áttetsző, fodros ruhaanyagok és a gyöngyházfényű rúzs mind-mind hűen idézi a kilencvenes éveket. A smink tökéletesen passzol az akkori trendekhez, az erős szemceruza és a visszafogottabb kontúrozás elképesztően menőnek számított húsz, harminc évvel ezelőtt.

A vagány farmercuccok is előkerültek a szekrényből, sőt, a kilencvenes évek legdivatosabb napszemüvege sem maradhatott ki a repertoárból. Noha ezeket a holmikat annak idején Millie Bobby Brown még nem viselhette, a retró trendek felerősödésével abszolút megélheti és átérezheti az akkori stílushangulatot.

Bár a közönség fiatal kislányként ismerte meg, ráadásul egy igencsak ikonikus szerepben tűnt fel, úgy tűnik, egyre inkább igyekszik kitörni a Stranger Things skatulyáiból. Talán soha nem vállalt még ilyen dögös fotózást, manapság már bátrabban mutatja meg nőies oldalát a rajongóknak.

Ez a sikkes, retró Spice Girls-stílus elképesztően jól áll neki!

Kiemelt kép: Jun Sato/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés