Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, a 23 éves Maya Hawke Hollywood egyik új kedvence. Maya sorra kapja a felkéréseket, a sorozatok szerelmesei pedig a Netflix alkotásából, a Stranger Things című szériából ismerhetik. A színésznő nagyon hasonlít édesanyjára, bájos, angyali arcvonásain kívül csalhatatlan divatérzékét is megörökölte.

hirdetés

Maya Hawke pár évvel ezelőtt robbant be a filmes szakmába. 2017-ben volt az első filmszerepe, a BBC Kisasszonyok adaptációjában alakította Jo Marchot. Szerepelt Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood… című filmjében, majd ugyanebben az évben feltűnt a Netflix sikerszériájában, a Stranger Thingsben. Az általa megformált karakter hamar a nézők egyik kedvence lett, a bájos, sokszor kicsit bolondos Robyn csak még izgalmasabbá teszi a szériát.

Maya Hawke nagyon hasonlít az édesanyjára, egyes felvételeken teljesen olyan, mint a fiatal Uma Thurman. Remek géneket örökölt, a két színésznő között szinte az egyetlen látványos különbség a frizurájuk színe. Maya sokkal sötétebb hajjal rendelkezik, míg Thurman megmaradt a fényes aranyszőkénél. Ám a 23 éves híresség stílusérzéke éppolyan kiváló, mint édesanyjáé.

Uma Thurman 23 éves lánya bravúrosan lavírozik a stílusok között

Maya öltözködése roppant izgalmas. Alapvetően kedveli az eleganciát, ám a klasszikus fazonokat mindig megfűszerezi valami egyedi divatelemmel. Ebben nagyon hasonlít az édesanyajára, aki különleges módon tálalja még a letisztult, egyszerű fazonokat is. Fiatal, így abszolút kísérletező, bátran próbálkozik az eltérő irányzatokkal, sokszor párosít elsőre teljesen eltérő holmikat, melyek mégis jól mutatnak együtt.

 

A színésznő stílusára nagy hatást gyakoroltak a nyolcvanas-kilencvenes évek slágerfazonjai. Imádja a kétrészes szetteket, a nadrágkosztümöket és a vastag talpú bakancsokat. Az efféle darabok gyakran kerülnek be a megjelenésébe, megesik, hogy a kicsit vagányabb, merészebb holmikat letisztult, elegáns darabokkal variálja. Bátran lavírozik a nőies, retró és vagány stílusok között, olykor picit ebből, picit abból szemezget.

Kedveli a szoknyákat, és visszatérő divatelemnek számít nála a tüll. Maya remekül keveri az elegáns stílust a street style hagyományos darabjaival. Gyakran variálja a különféle irányzatokat, előfordul, hogy egyik nap elegáns ruhában, másnap pedig laza pilótdzsekiben jelenik meg. Igazi divatdiktátor, aki nagyon bátran, határozottan keveri a divatelemeket. A kettősség, ami szinte mindig megjelenik nála, igazán különlegessé teszi az összképet. Nem csoda, hogy sokan rajonganak Maya öltözködéséért.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés